Whitney Houston: Kolaps! Musela odložit koncert v Paříži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Whitney Houston: Kolaps! Musela odložit koncert v Paříži

Whitney Houston zrušila koncert kvůli zdravotním potížím.
Whitney Houston zrušila koncert kvůli zdravotním potížím.

Americká popová zpěvačka Whitney Houston (46) odložila ze zdravotních důvodů koncert, který se měl konat dnes večer v Paříži na úvod evropské části jejího světového turné.

Organizátoři oznámili, že turné místo pařížským koncertem začne 8. dubna v britském Manchesteru a termín náhradního pařížského vystoupení bude oznámen později, píše agentura Reuters.

„Whitney trápí infekce horních cest dýchacích a lékař jí doporučil, aby vystoupení odložila,“ uvedli organizátoři koncertu v prohlášení. „Whitney a její kapela se omlouvají za změnu termínu koncertu.“

Houstonová, která patří k nejprodávanějším americkým sólovým zpěvačkám všech dob, se v loňském roce vrátila k hudbě po boji s drogovou závislostí a po sedmi letech vydala první studiové album I Look To You, které vyletělo na špičky amerického i světových žebříčků.

Asijskou část turné Houstonová absolvovala letos v únoru v Jižní Koreji a Japonsku, poté vystupovala v Austrálii. Po Francii a Británii ji koncerty do června mají zavést do Itálie, Švýcarska, Německa, Rakouska, Belgie, Dánska, Norska, Švédska a Finska.

Její vystoupení v Austrálii ale někteří kritici strhali a také část diváků si po koncertech stěžovala, že zpívala falešně, docházel jí dech a vypadala vyčerpaně. Zpěvaččina mluvčí Kristen Fosterová ale kritiku odmítla a vydala prohlášení, podle nějž je „Whitney ve výborné kondici a úžasně si turné se svými fanoušky užívá“.

Foto ara

(ČTK)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.