Trnková je bez domova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trnková je bez domova

Svůdná Lucie Trnková má velké problémy se stavební firmou, u které si zakoupila svůj první byt.
Svůdná Lucie Trnková má velké problémy se stavební firmou, u které si zakoupila svůj první byt. (: N. Ilina)

PRAHA – Z Lucie Trnkové (28) se stal tak trochu bezdomovec. „Pořád čekám na předání mého prvního bytu, který jsem si už před několika měsíci zakoupila, ale stále se nemůžu nastěhovat,“ svěřila se deníku Aha! známá modelka a moderátorka.

Z Lucie Trnkové (28) se stal tak trochu bezdomovec. „Pořád čekám na předání mého prvního bytu, který jsem si už před několika měsíci zakoupila, ale stále se nemůžu nastěhovat,“ svěřila se deníku Aha! známá modelka a moderátorka.

„Stěhování bylo naplánované na konec července, ale stále se nic neděje. Můj byt je hotový, ale stavební firma je na dovolené,“ říká naštvaně Trnková, která si letní prázdninovou sezonu představovala v poklidu vlastního domova. Do bytu se měla původně stěhovat se svým dlouholetým přítelem, ale s ním se nedávno nadobro rozloučila.

Lucie se snaží problémy s bytem zahnat prací, které má v létě víc než dost. „Připravuji třídenní akci plnou módních přehlídek s názvem Sexy léto na Slapech, která se uskuteční od 23. do 25. srpna,“ těší se Lucie, která prý nejraději relaxuje někde u vody a k tomu si vychutnává pravý kubánský doutník.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.