Marešova milenka Gábina Dvořáková: Díky Leošovi vydělávám 10x víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marešova milenka Gábina Dvořáková: Díky Leošovi vydělávám 10x víc!

„Toto tělo je celé Leošovo,“ jako by chtěla Gábina vykřičet do světa.
„Toto tělo je celé Leošovo,“ jako by chtěla Gábina vykřičet do světa. (Aha! – Petr Novotný)

Milenka Leoše Mareše (33) Gábina Dvořáková (22) si užívá svých patnáct minut slávy! Poté, co veřejně přiznala milenecký poměr s populárním moderátorem, se její cena mnohonásobně zvýšila. Před aférou totiž za módní přehlídku brala 500 korun, dnes si říká o desetinásobek – tedy 5000!

„Začala jsem si účtovat mnohem vyšší honorář. Buď to klienti vezmou, nebo ne. Netlačím na pilu. Když se jim cena nelíbí, tak se raději doma učím. Za tisíc korun a někdy i méně už přehlídky nechodím. Můj honorář je vyšší,“ přiznala mladá modelka, které se kšefty jen hrnou.

„Chodívala jsem tak jednu malou přehlídku měsíčně u nás v okolí Strakonic, teď chodím dvě přehlídky týdně. Docela se to rozjelo. Víc si dovolit už ale nemůžu,“ přiznala Dvořáková, která si měsíčně vydělá místo 4000 kč rovných 40 000 Kč.

A jak to má mladá kráska, která se stala únorovou Playmate, s Leošem Marešem? Jsou stále spolu? „Jsme v kontaktu, ale víc bych to nerada komentovala. Už jsem médiím řekla, co jsem chtěla, a nadále bych Leoše nerada komentovala. Nebyl rád, když jsem mluvila do televize a poskytovala rozhovory. Opravdu už nechci nic o Leošovi říkat. Nechci lhát, a proto raději nebudu komentovat nic, co se týká jeho,“ dodala mladá kráska.

Jedním dechem však přiznává, jen díky vztahu s Leošem se v modelingu dostala tam, kde nyní je.

Je otázkou, jak může Gábina s dvaceticentimetrovými podpatky řídit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.