Dvořák dnes rozhodne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvořák dnes rozhodne!

Již dnes by měl rozhodnout generální ředitel Primy Martin Dvořák se svým týmem o druhém mužském moderátorovi Zpravodajského deníku.
Již dnes by měl rozhodnout generální ředitel Primy Martin Dvořák se svým týmem o druhém mužském moderátorovi Zpravodajského deníku. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Dnes by mělo padnout konečné rozhodnutí o tom, kdo se stane druhým mužským moderátorem Zpravodajského deníku televize Prima. A doplní tak již vybrané nové moderátory Světlanu Zárubovou, Terezii Kašparovskou a Petra Tichého.

Dnes by mělo padnout konečné rozhodnutí o tom, kdo se stane druhým mužským moderátorem Zpravodajského deníku televize Prima. A doplní tak již vybrané nové moderátory Světlanu Zárubovou, Terezii Kašparovskou a Petra Tichého.

„V pátek o tom máme poradu širšího vedení televize a budeme se rozhodovat a snad se už konečně rozhodneme,“ řekl generální ředitel televize Prima Martin Dvořák v Pressklubu Frekvence 1. Dvořák přiznal, že už má svého kandidáta, ale jeho jméno tají. „To je naprosto přísně tajné, je to stupeň nejvyššího utajení, takže určitě to budou všichni vědět v horizontu několika hodin,“ zažertoval Dvořák.

Tuto středu proběhla už poslední série kamerových zkoušek a nejpozději od října se ve Zpravodajském deníku, který bude mít třicet minut a zcela změní svou tvář, objeví první dvě moderátorské dvojice. Dosavadní moderátorky Martina Kociánová, Štěpánka Duchková a Dana Makrlíková končí.
„Plánujeme, že časem bychom měli ve Zpravodajském deníku tři moderátorské dvojice,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí Primy Jana Malíková. Mezi oslovenými kandidáty na post moderátora hlavní zpravodajské relace Primy jsou i bývalé hvězdy televize Nova Eva Jurinová a Martin Severa, kteří se rovněž zúčastnili kamerových zkoušek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.