Nicole Scherzinger: Zahýbá s tanečníkem?! Borhyová, Bočanová, Gondíková a spol.: tihle se protancovali k románku také! Přidá se i Šmajda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nicole Scherzinger: Zahýbá s tanečníkem?! Borhyová, Bočanová, Gondíková a spol.: tihle se protancovali k románku také! Přidá se i Šmajda?

 Nicole Scherzinger se tváří, jakoby se s Derekem vídala jen pracovně.
Nicole Scherzinger se tváří, jakoby se s Derekem vídala jen pracovně. (ara, reprofoto TV Markíza, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Pussycat Girl Nicole Scherzinger (31) se sice nedávno vrátila zpět k pilotovi F1 Lewisi Hamiltonovi (25), kterému se teď moc nedaří, zakoukaná je ale zřejmě do jiného muže – svého tanečního partnera Dereka Hougha v americké verzi Let’s Dance.

Krásnou Nicole zastihli fotoreportéři spolu s tanečníkem Derekem Houghem (24), jak předvádějí jednu ze svých tanečních kreací přímo na ulici. Na tom by nebylo nic divného, kdyby je všudypřítomní paparazzi o kus dál pak nezastihli, jak spolu jdou v něžném obětí. Okamžitě se rozšířily spekulace, že s tanečníkem Houghem, který je členem tanečního arzenálu Cheryl Cole, nemá Nicole jen pracovní vztah, ale je mezi nimi mnohem víc. Nakonec by nebyla první, kdo podlehl kouzlu profesionálního tanečníka.

Hned jak zašli za roh, Derek to nevydržel a Nicole objal. Co by na to asi řekl Lewis Hamilton, Nicolin přítel (vpravo)...

Stejně jako zpěvačka si se svou taneční polovičkou začala podle všeho v první řadě StarDance s partnerem Jaroslavem Kunešem Mahulena Bočanová (43), tou dobou ještě v prosperujícím manželství s producentem Viktorem Mrázem (42). Ačkoliv svůj mimomanželský vztah Mahulena nikdy nepřiznala, paparazzi je několikrát nachytali v obětí i při polibku. Herečka se nakonec k manželovi vrátila, ten jí a dceru Marinu však před nedávnem opustil kvůli zpěvačce Martě Jandové.

Mahulena Bočanová se zamilovala jak do tance, tak i údajně do svého tanečního partnera Jaroslava Kuneše (vlevo). Dala však přednost svému choti Viktoru Mrázovi, s nímž má dceru Márinku. Ten jí naoplátku nedávno utekl s Martou Jandovou (vpravo).

Šťastně neskončil ani příběh Adély Gondíkové (36) s tanečním trenérem Janem Tomanem. Ten Adélu trénoval při »novácké« taneční soutěži Bailando. Vzájemné sympatie nakonec utnul nedostatek času, stejně jako v tu dobu spokojená manželství. To ještě Adéla netušila, že ji její manžel Ondřej Brousek (28) opustí kvůli své o sedm let mladší kolegyni Anně Remkové (29).

Přestože se Adéla Gondíková dušovala, že s tanečním trenérem Janem Tomanem jsou jen přátelé, jejich vzájemné sympatie byly k nepřehlédnutí. I Adéla upřednostnila manžela Ondřeje Brouska a dceru Nelu, aby jí později povedený manžel opustil s mladší Annou Remkovou.

Bailando svedlo dohromady i moderátorku hlavní zpravodajské relace televize Nova Lucii Borhyovou (31) a Petra Pika (24). Vztah sice nikdy nepřiznali, jejich city ale byly naprosto zřetelné. V době, kdy Lucie odešla od golfisty Alana Babického našla ve svém tanečním partnerovi dočasnou oporu i citové útočiště. I když nakonec začala chodit se současným partnerem Nikem Papadakisem (35), s nímž má syna Lucase, paparazzi je ještě několikrát nachytali při společném dostaveníčku.

Krátce před začátkem soutěže Bailando se Lucie Borhyová rozešla s dlouholetým partnerem a golfistou Alanem Babickým (vlevo). U tanečního partnera Petra Pika proto hledala laskavou náruč i citovou útěchu. Nakonec ale začala chodit s Řekem Nikem Papadakisem, s nímž má syna Lucase.

Happyendem skončil naopak taneční románek slavné moderátorky Adély Banášové (28). Tanec ji s Peterem Modrovským (25) ve třetí řadě soutěže Let’s Dance spojil natolik, že jim jejich vztah vydržel až do teď a dokonce se v jejich případě mluví o brzkých zásnubách. Čeká je však velká zkouška. Peter v letošní řadě taneční show »vyfásnul« za taneční partnerku mladičkou sexbombu Nelu Pociskovou (19), s níž se zatím drží na první příčce v průběžném pořadí. Zda Peter bude stejně bodovat i v případě přízně nového slovenského hereckého i pěveckého talentu, je zatím ve hvězdách.

Adéla Banášová se s Peterem Modrovským sblížila na parketě i v soukromí. Letost však tanečník soutěží s mladičkou sexy zpěvačkou a herečkou Nelou Pociskovou, což se může stát Adélinému ´vztahu osudným.

Díky přitažlivému tanečníkovi Petru Čadkovi (31) prošlo těžkou zkouškou manželství Taťány Vilhelmové (31) a Pavla Čecháka. Náklonnost v páru byla naprosto zřetelná, navíc Táňa se sexy tanečníkem trávila na trénincích obrovské množství času. Krizi herečka nakonec zažehnala a ze »soka« udělala manželovi velkého kamaráda. Později se společně vrhli i do tanečního představení v Divadle Ponec, které však příliš úspěchů nesklidilo.

Taťána Vilhelmová s Petrem Čadkem nejen tančila, ale i randila, což se jejímu manželovi Pavlu Čechákovi vůbec nelíbilo. Manželská krize byla na světě. Táňa to ale vyřešila šalamounsky - z manžela a tanečníka udělala přítele, kteří se pustili společně do divadelně tanečního projektu Posedlost. Přestože projektu věnovali hodně pozornosti a zkoušeli choreografie všichni tři také na soustředění v Egyptě, představení se příliš s úspěchem nesetkalo.

V letošním Let’s Dance to začalo hodně jiskřit mezi finalistou SuperStar Miro Šmajdou (21) a jeho taneční partnerkou Katarínou Štumpfovou. Miro se netají tím, že se mu Katarína moc líbí a podle všeho se i zpěvák přitažlivé tanečnici velmi zamlouvá. V druhém díle se dokonce na parketě přede všemi políbili, ačkoliv to smetli ze stolu s tím,že šlo jen o projev přátelství. Jestli se také oni připojí do párů, které tanec doslova svedl k sobě, uvidíme v blízké době.

Nově to jiskří mezi Katarínou Štumpfiovou a Miro Šmajdou. Jestli ale se z nich stane pár ukáže až čas.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.