Tenhle Čech je druhý nejkrásnější na světě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tenhle Čech je druhý nejkrásnější na světě!

Fotografie
Fotografie (internal)

Český krasavec a vítěz soutěže Mr. Czech Josef Karas (32) se stal druhým nejkrásnějším mužem naší planety. Obsadil druhé místo v soutěži krásy Mr. World, která se konala v jihokorejském Soulu. Hezčí než Karas byl už jen snědý Kamal Ibrahim z Irska a na třetím místě skončil Kenneth Okolie z Nigérie.

Soutěže Mr. World se účastnilo 80 mladých krasavců z celého světa. Vítěz získal roční kontrakt s prestižní modelingovou agenturou a odměnu 50 000 dolarů (asi 930 000 korun).

Karas se do finále probojoval také díky dílčímu vítězství v kategorii Mr. World Sports Final a Česká republika se tedy při své první účasti na této soutěži může pochlubit velkým úspěchem.

Bývalý desetibojař Karas se v únoru stal prvním vítězem soutěže krásy Mr.Czech, které se účastnili muži ve věku 17 až 32 let. Organizátoři kladli důraz na dobrou fyzickou a psychickou kondici a jazykové znalosti. Sportovní část soutěže zahrnovala paintball a jízdu na čtyřkolkách, taekwondo i sprinterskou štafetu na 100 metrů.

Licenci na účast soutěže Mr. World získala pořadatelka tradičnější soutěže Česká Miss Michaela Maláčová. „Myslím, že jde v jeho osobě o historický úspěch,“ řekla ČTK krátce poté, co se dověděla o úspěchu českého reprezentanta. „Těšíme se na něj. Já jsem mu posílala gratulaci po mailu a po telefonu,“ dodala Miss Československo 1991.

Maláčová zdůraznila, že Karas jako bývalý desetibojař vyniká hlavně v pohybových disciplínách, kromě sportu je však prý jeho silnou stránkou i verbální projev.

Sportovní konzultant z obce Obrnice na Mostecku zaujal už na Mr. Czech porotu, složenou z vítězek dívčí soutěže Česká Miss, šarmem a také zpěvem. Před cestou do Soulu vsadil bývalý atlet právě na fyzickou přípravu; zaměřil se také na základy korejštiny.

Vypracované tělo svědčí o Karasově aktivní sportovní kariéře.

Josef Karas (vlevo) včera přebral cenu za druhé místo v soutěži Mr. World. Uprostřed vítězný Ibrahim z Irska, vpravo třetí Nigerijec Okolie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.