Helena Zeťová - Mámě koupila nové vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Helena Zeťová - Mámě koupila nové vlasy!

Zaplatila Helena Zeťová mámě nové vlasy z peněz, které dostala za nahé fotografie?
Zaplatila Helena Zeťová mámě nové vlasy z peněz, které dostala za nahé fotografie? (Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč, Tomáš Pánek)

Zpěvačka Helena Zeťová (28) koupila mamince Aleně Semelkové netradiční dárek ke 49. narozeninám – nové vlasy! Matka Zeťové a manželka muzikanta Leška Semelky (65) se totiž ve společnosti objevila s novou černou kšticí. „Helenka mi udělala radost, ty vlasy jsou dárek od ní,“ přiznala deníku Aha! Semelková, jejíž hlavu uplynulé tři roky zdobil bílý chemlonový příčesek, který měl napodobovat africký účes.

„Chtěla jsem mámě udělat radost, je to praktičtější než ty africké příčesky. Je to z jiného materiálu, tentokrát jde o přírodní pravý vlas,“ přiznala Zeťová, která dle našich informací měla za matčiny nové tmavé kadeře zaplatit dvacet tisíc korun. „Jsem spokojená, je to úplně něco jiného. Ta výměna nebyla bolestivá, jen mě to teď trochu táhne na kůži, ale moc to nebolí,“ dodává Semelková, která si musí na nové kadeře i barvu zvykat.

Pro krásu holt musí trochu trpět. A že jí nové vlasy opravdu sluší! Semelková omládla a zakryla i vysoké čelo. Však se také její manžel Lešek pyšnil jako páv, když se ženou vyrazili do společnosti na křest knihy. Dokonce si manželku pečlivě hlídal a chodil jí pro skleničky vína, jen aby mu s ní nikdo neflirtoval. Sama Semelková pak přiznala, že není důvod k obavám. „My jsme se domluvili, že to spolu už doklepeme,“ směje se matka Heleny Zeťové.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.