Značka Victoria´s Secret slaví patnáctiny - Její tváří je i Karolína Kurková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Značka Victoria´s Secret slaví patnáctiny - Její tváří je i Karolína Kurková!

Karolína v podprsence, za kterou byste si mohli pořídit pěknou řádku luxusních vil.
Karolína v podprsence, za kterou byste si mohli pořídit pěknou řádku luxusních vil. (ČTK)

Americká módní společnost Victoria´s Secret se specializuje na luxusní spodní prádlo a plavky. Není tedy divu, že její přehlídky patří k těm nejnavštěvovanějším! A nyní slaví patnáct let existence! Za tu dobu stihla firma udělat ze spousty nenápadných, ale krásných dívek topmodelky světového formátu!

Karolína Kurková (26)
Česká ozdoba mezi »andílky« Victoria´s Secret! Teď si kráska z Děčína ale dává pauzu – stejně jako několik jejích kolegyň si koncem minulého roku pořídila miminko! S přítelem Archiem Drurym přivedli v říjnu na svět syna Tobina!

Víte, že...
...Karolína pro Victoria´s Secret předváděla i exkluzivní podprsenku v přepočtu za 115 milionů korun. Luxusní prádélko je vyzdobeno 2000 diamanty a uprostřed má desetikarátovou diamantovou brož.

Heidi Klum (36)
Německá modelka je v současnosti provdaná za zpěváka Seala, se kterým má tři děti. Posledním z nich je dcerka Lou, která se narodila loni v říjnu.

Alessandra Ambrosio (29)
Partnerem brazilské modelky je kalifornský podnikatel Jamie Mazur, se kterým má Alessandra roční dcerku Anju Louise.

Miranda Kerr (26)
Australská kráska je zatím bezdětná, dva roky je jejím partnerem herec Orlando Bloom. Nedávno ji proslavil zaměstnanec jedné banky, který si v průběhu reportáže vysílané ve zprávách v pozadí prohlížel na monitoru její fotografi e v prádle.

Gisele Bündchen (29)
Nejlépe placená modelka světa původem z Brazílie se loni v únoru provdala za hráče amerického fotbalu Toma Bradyho. V prosinci se jim narodilo první dítě, syn Benjamin.

Adriana Lima (28)
Kráska brazilského původu je zapřisáhlá katolička a se sexem čekala až do svatby! Jejím vyvoleným se stal srbský basketbalista Marko Jarić, v listopadu se jim narodila dcerka Valentina.

Marissa Miller (31)
Tato nádherná Američanka je už čtyři roky vdaná za hudebního producenta Griffi na Guesse. Zatím spolu ale nemají žádné děti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.