Kolářová utrácela v Londýně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kolářová utrácela v Londýně

Se svým přítelem Přemkem si Barbora Kolářová užila týdenní letní dovolenou v Londýně.
Se svým přítelem Přemkem si Barbora Kolářová užila týdenní letní dovolenou v Londýně. (: archív Barbory Kolářové)

PRAHA/LONDÝN – Česká vicemiss Barbora Kolářová (21) strávila se svým přítelem Přemkem týden v Londýně. Odjeli tam navštívit Přemkovu sestru, která v hlavním městě Velké Británie už léta bydlí.

Česká vicemiss Barbora Kolářová (21) strávila se svým přítelem Přemkem týden v Londýně. Odjeli tam navštívit Přemkovu sestru, která v hlavním městě Velké Británie už léta bydlí.

Bára s Přemkem návštěvu historického města využili k rozšíření svého šatníku i ke zhlédnutí památek. „Hodně jsme toho viděli a taky pořádně provětrali peněženky. Moc se nám v Londýně líbilo a konečně jsme si s Přemkem užili jeden druhého, protože v Praze mám stále hodně práce,“ svěřila se deníku Aha! Kolářová, která nyní natáčí reklamu na ovocné jogurty. Ta se ovšem nebude vysílat u nás, ale až v Americe. „A v září jdu opět do školy, takže mě čeká velké učení,“ stěžuje si Barbora, která studuje obor sociální masové komunikace na vysoké škole Jana Ámose Komenského.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.