Režisér Pirátů z Karibiku vybírá herečky: Nechci žádné silikony! Prsa si osobně zkontroluju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisér Pirátů z Karibiku vybírá herečky: Nechci žádné silikony! Prsa si osobně zkontroluju!

Rob Marshall
Rob Marshall (ČTK/AP, ara)

Není všechno zlato, co se třpytí – tímto pořekadlem se zřejmě řídí i hollywoodský režisér Rob Marshall (49). Pro čtvrté pokračování veleúspěšných Pirátů z Karibiku hledá jen krásky, jejichž poklad na hrudi nevylepšily ruce plastického chirurga.

„Adeptky musejí mít výšku 170 – 175 cm, konfekční velikost 34 či 36 (ani větší, ani menší), štíhlé tělo tanečnice. Musejí mít pravá prsa. Implantáty nejsou povoleny!“ píše režisér v pokynech pro štáb.

Pokud by se některé adeptce se silikonovými prsy podařilo proklouznout, režisér varuje, že přijde tzv. předváděcí den. Všechny adeptky na roli budou muset projít speciálním testem na odhalování silikonových implantátů. Jistotu, že se vyhne ponižujícím testům, má herečka Keira Knightley (24). Jednak o pravosti jejích drobných vnad nikdo nepochybuje, jednak ji nahradila sexy hollywoodská herečka Penélope Cruz (35). Čtvrté pokračování Pirátů z Karibiku bude mít premiéru příští rok v květnu.

Jacka Sparrowa ztvární opět Johnny Depp.

Penélope Cruz nahradí v Pirátech z Karibiku Keiru Knightley (nahoře).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.