Leona Machálková: Proč mi chybí Šípek? Přišla jsem o luxus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leona Machálková: Proč mi chybí Šípek? Přišla jsem o luxus!

Leona Machálková
Leona Machálková (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Leona Machálková nechtěně přiznala, co jí nejvíce chybí po rozchodu s architektem Bořkem Šípkem. Kupodivu to není její expartner, se kterým má syna Artura, ale cestování s ním.

„Stýská se mi po těch příjemných věcech, které mě a Bořka spojovaly. Méně cestuji do Asie a také mi chybí spousta milých přátel, se kterými jsme se s Bořkem setkávali,“ nechala se slyšet zpěvačka, která prý samotu nepociťuje. A důvod je jednoduchý. Přestože žila se Šípkem, často trávila celé dny i týdny sama. „Můj život se moc nezměnil. Byla jsem zvyklá na samotu a zvládat sama chod domácnosti, péči o našeho Artura a vůbec všechno důležité organizovat,“ svěřila se v rozhovoru pro magazín Story Machálková, která dále kategoricky vyvrátila možnost, že by se k ní Šípek mohl v budoucnu vrátit. „Bořka už trochu znám a vím, že když odešel, nikdy se nevrátí,“ dodala Machálková.

Bořek Šípek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.