Herečka Veronika Freimanová: Nevěra jí bere dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Veronika Freimanová: Nevěra jí bere dcery!

Veronika Freimanová
Veronika Freimanová (Aha! – Alexandr Malachovský)

Herečka Veronika Freimanová (54), která minulý týden znovu vstoupila na televizní seriálové kolbiště díky »primáckým« Zázrakům života, stále nedokáže odpustit svému nevěrnému manželovi Jaromíru Brabcovi (55)! Teď do boje zatáhla jejich dcery Terezu (23) a Markétu (16)!

Na Brabce loni »praskl« milostný poměr s manželkou Jiřího Menzela Olgou (31), která mu porodila dceru Annu Karolínu (1). A zhrzení paní Veroniky je tak velké, že dokonce svým dcerám Tereze a Markétě, které má s Brabcem, zakázala, aby se s novou sestřičkou byť jen jedinkrát viděly!

Sama Tereza si na to nedávno postěžovala před svými kamarády. „Je jí líto, že nemůže vidět svou roční sestřičku, přeci jen, je to dcera jejího otce, a ať se mezi rodiči stalo cokoliv, ona je má ráda oba dva. Jenže máma, přestože je Tereza dávno dospělá, jí dala najevo, že si v tomhle musí vybrat,“ prozradil deníku Aha! zdroj blízký rodině Freimanové.

V médiích na toto téma ale Tereza Brabcová, která má za sebou milostný románek se zpěvákem Sámerem Issou, mluvit nechtěla. Řekla ale i dost jasně proč. „Nechci mít s tatínkem špatné vztahy, proto se k tomu raději nebudu vyjadřovat,“ přiznává Brabcova dcera a je jasné, že z války svých rodičů radost nemá, jen nechce přilévat další olej do ohně.

Co na to Veronika Freimanová? S médii nemluví. „Já se k tomu ani moc nechci vracet. Jsem šťastná, že mám Terezu a Markétu a že jsem jim dala maximum ze svého života,“ potvrdila nedávno fakt, že její dcery jsou teď smyslem jejího života a zřejmě o ně nechce přijít tím, že by zapadly do nové rodiny jejího hříšného muže.

Veronika Freimanová a dcera Tereza (23)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.