Stav Ladislava Freje (68) se zhoršil - Zánět míchy a k tomu zápal plic! Co teď bude s Kriminálkou Anděl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Stav Ladislava Freje (68) se zhoršil - Zánět míchy a k tomu zápal plic! Co teď bude s Kriminálkou Anděl?

Ladislav Frej
Ladislav Frej (Dalibor Puchta)

Patolog Benkovský z Kriminálky Anděl či Karel Sova z Nemocnice na kraji města – herec Ladislav Frej (68) – má za sebou další sérii vyšetření! Jenže jeho zdravotní stav se zhoršil. Dokonce byl v rámci kladenské nemocnice opět převezen, tentokrát na neurologickou jednotku intenzivní péče. Lékaři už snad alespoň mají jasno, co je příčinou hercových bolestí. Přestože původně měli podezření na srdce, teď se soustředí na páteř! „Vypadá to na zánět míšního kořene,“ tvrdí zdroj deníku Aha!

Frej byl v kladenské nemocnici hospitalizován na jednotce intenzivní péče s podezřením na srdeční slabost. Z JIPky herec putoval po čtyřech dnech na neurologické oddělení, a odtud na další »intenzivku«, tentokrát právě neurologickou.

Podle vyšetření a příznaků lékaři došli k závěru, že problémy pocházejí od páteře, zřejmě se na dlouhodobě utlačeném míšním kořeni objevil zánět.

O páteři coby kameni úrazu zdravotního stavu oblíbeného herce mluví i jeho kolega Ladislav Županič (66). Ten musel za nemocného Freje pracovně zaskakovat. „Musel jsem za Láďu vzít roli, bylo mi řečeno, že musel narychlo do nemocnice kvůli náhlým problémům s páteří. Držím mu palce, ať se uzdraví, je to můj kamarád,“ prozradil deníku Aha! Županič.

Včera hercův stav zkomplikoval zápal plic. „Ano, mám zápal plic,“ přiznal nám do telefonu herec, za kterým teď do špitálu dochází jeho nová přítelkyně Gábina.

Ohrozí hercova hospitalizace i populární Kriminálku Anděl, kterou každé pondělí vysílá televize Nova? „Druhá série Kriminálky je natočena a o další se teprve jedná, takže natáčení zatím ohroženo není,“ říká Michaela Fričová, mluvčí televize Nova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.