Přehlídka Osmanyho Laffity: Krainová ukázala prsa! A také těhotenské bříško? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přehlídka Osmanyho Laffity: Krainová ukázala prsa! A také těhotenské bříško?

Krainová na přehlídce v průsvitném topu ukázala ňadra.
Krainová na přehlídce v průsvitném topu ukázala ňadra. (Aha! – Marek Pátek)

Kubánský návrhář Osmany Laffi ta (44) představil svou novou kolekci inspirovanou novodobou Johankou z Arku. Jednou z hvězd večera byla i topmodelka Simona Krainová (37), které se i přes náročné tréninky na slovenskou soutěž Let´s Dance pod modely rýsovalo bříško. A diváci měli hned jasno. Simona je těhotná!

Na přímou otázku ohledně těhotenství modelka mlžila. „No... (odmlčela se) Nejsem, a i kdybych byla, pochopte, že se už nechci se svým soukromím svěřovat, neřekla bych to. Už jsem si toho zažila tolik,“ řekl deníku Aha! Krainová, o které se dobře ví, že po dítěti touží déle než dva roky.

Pokusy o otěhotnění však byly vždy neúspěšné. Že by se zadařilo až novému milenci Karlu Vágnerovi? „A to mi je opravdu na nějaké fotce vidět bříško?“ vyděsila se Simona, která už několik týdnů dře a trénuje, aby uspěla ve slovenské soutěži Let’s Dance. Nebylo by to však nic nového, vždyť i Taťána Vilhelmová víc než měsíc tajila těhotenství, a pak těsně před velkým finále oznámila, že tančí s miminkem v bříšku.

Na přehlídce, která byla odložena kvůli rodinné tragédii, kdy v únoru Osmanyho bratra Eliodora (†45) zabil při dopravní nehodě opilý řidič, ovšem chyběly pro Osmanyho typické svatební šaty. „Není co slavit. Ani bratrova dcera teď neslavila své patnáctiny, i když ty jsou na Kubě obrovská událost,“ řekl smutně Laffita. Ten se se smrtí svého milovaného bratra stále nemůže vyrovnat, a dokonce se rozplakal.

I Kateřina Průšová předvedla jeden z úchvatných modelů.

První modelkou, která vstoupila na blyštivé molo, byla Diana Kobzanová.

Osmany se na památku na svého tragicky zesnulého bratra oblékl celý do černého a jeho sako zdobila smuteční páska posetá kamínky.

Při odchodu s přítelem Karlem se schovávala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.