Exmilenec Moniky Marešové: Sbalil Miss Doleželovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Exmilenec Moniky Marešové: Sbalil Miss Doleželovou!

Na tyhle křivky Doleželová Laina sbalila.
Na tyhle křivky Doleželová Laina sbalila. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

rátor Leoš Mareš (33) může být v klidu. Exmilenec jeho manželky Moniky (34) – podnikatel Martin Lain – se kterým se na Silvestra právě kvůli Monice popral, má nový objev. Reportéři deníku Aha! načapali Laina na romantické večeři ve Špindlerově Mlýně s Janou Doleželovou (29)!

Mode

„To, že ti dva spolu chodí, je přísně tajné. Jana se totiž ještě nerozešla se svým přítelem, přestože to Martinovi dlouho slibuje,“ prozradil deníku Aha! Janin kamarád, který její chování nechápe. „Přijde mi, jako by ho jen využívala. Tvrdí mu, že už svého přítele Richarda nemiluje a že mu to řekne, pak ale přijde s tím, že ho má přece jen ráda a nemůže to udělat,“ pokračuje náš zdroj s tím, že Lainovi musí každou chvíli rupnout nervy. A možná, že právě to se už stalo. Lain totiž pozval Doleželovou v sobotu večer na romantickou večeři do hotelu, který ve Špindlu vlastní. Jenže než Doleželová dorazila, byl Lain tak namol, že misska raději odjela zpátky na hotel. O den později jí své chování ale vynahradil a po romantickém odpoledni na bobové dráze si hrdličky potají užily romantiku u večeře.

Obě hrdličky se k sobě chovaly skutečně důvěrně a láskyplně.

Jana Doleželová se s Martinem Lainem náramně bavila.

Monika Marešová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.