Aha! sehnalo Barešovi kšeft! Bude hrát v Sanitce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aha! sehnalo Barešovi kšeft! Bude hrát v Sanitce!

Igor Barešse raduje,  »sehnali« jsme  mu roli snů!
Igor Barešse raduje, »sehnali« jsme mu roli snů! (Aha! – Karel Kopáč)

Sympaťák Igor Bareš (43), známý coby hlava rodiny ze seriálu Horákovi nebo jako Harry z Pojišťovny štěstí, dostal s pomocí Aha! roli v chystaném pokračování seriálu Sanitka! „Bude tam,“ přislíbil režisér Adamec. A herce to dojalo téměř k slzám!

Když jsme s Barešem připravovali velký rozhovor (vyšel ve včerejším vydání deníku Aha! – pozn. red.), přišla řeč i na to, zda již byl režisérem Jiřím Adamcem, který má na triku také všech pět řad Pojišťovny štěstí, osloven ke spolupráci na slavném seriálovém hitu z osmdesátých let – Sanitce. „Bohužel ještě ne, ale moc bych si to přál. Velmi si pana Adamce vážím, uznávám jeho práci. Byl bych šťastný, kdyby si na mě vzpomněl,“ svěřil se nám pan Igor. Pak jen stačilo zvednout sluchátko, režisérovi přetlumočit Barešovy lichotky – a role byla na světě! „Je to moc prima chlap. Pokud se něco nestane a pokračování Sanitky opravdu vznikne, stoprocentně si na něj vzpomenu,“ přislíbil uznávaný »rejža«. Po Jiřině Jiráskové a Jaromíru Hanzlíkovi je tak teprve třetím jasně potvrzeným hercem očekávané televizní bomby.

„Moc vám děkuji, to je opravdu výborná zpráva,“ tetelil se radostí oblíbenec žen všech věkových kategorií.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.