Blondýna Pazderková a spol.: Chtějí zabít Michala Davida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Blondýna Pazderková a spol.: Chtějí zabít Michala Davida!

Podaří se muzikálovým hrdinům zabít Michala Davida?
Podaří se muzikálovým hrdinům zabít Michala Davida? (Martin J. Polák, Marek Pátek)

Idol disco music Michal David je v ohrožení. V divadle Broadway už začali usilovat o jeho život.

..

Naštěstí jen na prknech pražského divadla Broadway, kde se začala zkoušet nová muzikálová parodie s písněmi Michala Davida. Děj muzikálu se odehrává v roce 2060 a známý hudebník je v něm představen jako modla a největší skladatel své doby. A jedna na první pohled nevýznamná událost spustí řetěz situací, které jsou obsahem našeho příběhu. Touto událostí je rozhodnutí Ministerstva školství a kultury upravit název Akademie múzických umění (ve zkratce AMU) na Davidovu akademii múzických umění – ve zkratce tedy DAMU.

Představitel úpadkové hudební formy, jakou je POP music, a má být po něm pojmenovaná celá akademie? Tři nejvýznamnější osobnosti akademické obce: prof. Rejžák, doc. Vývrt a dr. Natalická se rozhodnou této národní tragédii zabránit. Využít k tomu chtějí stroj času, jehož prostřednictvím lze cestovat mezi různými časovými dimenzemi.

V muzikálu se představí například Iva Pazderková, Bára Štěpánová, Ivan Vyskočil, Roman Vojtek, Alan Bastien, ale i Ilona Csáková, Monika Absolonová, Leona Machálková, Linda Finková a další.

O tom, že půjde v muzikálu opravdu do tuhého, svědčí i fotky ze zkoušek, které jsou právně v plném proudu. Premiéra muzikálu se totiž uskuteční už 28. dubna 2010.

Fotky ze zkoušek napovídají, že se bude muzikál odehrávat v akčním tempu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.