Prasynovec Zpěvanky chce být Robinem Hoodem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prasynovec Zpěvanky chce být Robinem Hoodem!

Prasynovec herečky Stelly Májové David Weingartner se chce stát muzikálovým loupežníkem....
Prasynovec herečky Stelly Májové David Weingartner se chce stát muzikálovým loupežníkem.... (TV Prima)

Tuto neděli se poprvé na obrazovkách televize Prima představila nová reality show Robin Hood – cesta ke slávě. Mezi postupujícími se objevily i známé tváře. Nechybí Michaela Doubravová, která v novácké Ordinaci v růžové zahradě hraje problematickou Katku Slavíkovou, či prasynovec princezny Zpěvanky z pohádky Byl jednou jeden král v podání Stelly Májové David Weingartner!

Na roli sličné Mariany a statného Robina Hooda si dělá zálusk spousta lidí. Postoupí ale jen ti, kteří dokážou zpívat, tančit a ještě dobře vypadat.

Do užších kol se dále probojovala i dcera zpěvačky Nadi Urbánkové (70) Jana Fabiánová (30), herečka seriálu Ordinace v růžové zahradě Michaela Doubravová (18), semifinalista SuperStar Jan Kříž (25), prasynovec Stelly Májové (†86) David Weingartner (25) nebo účastnice show Jste to, co jíte Petra Slaninová (36). Pro ni ale v příštím díle cesta skončí. Porotci Gabriela Osvaldová, Ondřej Soukup, Ján Ďurovčík a Michal Kocourek si jejím postupem nebyli jisti již v posledním kole. „A když slíbím, že zhubnu třicet kilo?“ snažila se Slaninová obměkčit porotu. Tu ale nezachrání ani její slib, typově se totiž na Marianu nehodí. Je ale možné, že Slaninové jako některým dalším nabídnou jinou roli v muzikálu Robin Hood.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.