Pojišťovna štěstí 5: Adamec obsadil dcerku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pojišťovna štěstí 5: Adamec obsadil dcerku!

Jiří Adamec svou dceru Jasmínu obsadil do seriálu. Na manželku Janu role stále čeká.
Jiří Adamec svou dceru Jasmínu obsadil do seriálu. Na manželku Janu role stále čeká. (Aha! – Marek Pátek)

Dceři režiséra Jiřího Adamce (61) Jasmínce je pouhý rok, a už teď ji zatáhli do prostředí českého showbyznysu! Její táta ji totiž obsadil do »svého« seriálu Pojišťovna štěstí, který se opět vrátil na obrazovky televize Nova!

„Ano, je to pravda. Jasmínka se v seriálu objeví,“ potvrdil deníku Aha! otec a zároveň i šéf maličké herečky. Adamec má Jasmínku s »nováckou sporťačkou« Janou Novákovou Adamcovou (37), se kterou má i čtyřletého synka Daniela. „Neřekl bych, že je to úplně role. To dítě tam jen jaksi existuje, ale že by hrálo a podávalo nějaký herecký výkon, to ne,“ vysvětluje režisér. A v jaké souvislosti bude Jasmínka Adamcová v Pojišťovně štěstí »existovat«? „Počkejte si a nechte se překvapit,“ mlžil Adamec, který prý už právě vysílanou pátou sérií s Pojišťovnou skončil a chystá se na výzvu v podobě pokračování legendárního seriálu Sanitka.

Jiří Adamec

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.