Sandra Bullock: Nejhorší i nejlepší oscarová herečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sandra Bullock: Nejhorší i nejlepší oscarová herečka

Sandra Bulock získala Oscara za nejlepší herečkou v hlavní roli a zároveň nelichovou anticenu Zlatá malina.
Sandra Bulock získala Oscara za nejlepší herečkou v hlavní roli a zároveň nelichovou anticenu Zlatá malina.

Oscarový paradox! Poprvé v historii vyhlašování cen získala jedna osoba zároveň dvě protichůdná ocenění. S nejlepší herečkou v hlavní roli i anticenu Zlatá malina získala Sandra Bullock (45).

Oscarový paradox! Poprvé v historii vyhlašování filmových cen získala jedna osoba dvě protichůdná ocenění. Nejlepší herečkou v hlavní roli i "nositelkou" anticeny Zlatá malina se stala Sandra Bullock (45).

Umění zachovat si úsměv i v momentě, kdy k němu moc důvodů není, se »Slečně drsňák« hodilo. Při vyhlašování Oscarů si totiž odnesla hned dvě ceny. Štěstím se mohla tetelit, když přebírala ocenění za nejlepší výkon v hlavní roli ve filmu The Blind Side (Slepá strana). Přinejmenším k rozpačité grimase však sváděla chvíle, kdy se dozvěděla, že ji filmoví kritici udělili anticenu Zlatá malina.

Kliknutím zvětšete

Takhle vypadá nemilosrdnými kritiky udělovaná anticena Zlatá malina.

A hořkou pilulku musela spolknout hned dvakrát. Zlatou malinu totiž získala za hlavní roli v komedii „All About Steve“, navíc byli s Bradleym Cooperem (35) ohodnoceni jako nejhorší herecký pár.

Ještě že se hoolywoodská hvězda mohla uklidňovat Oscarem za drama „The Blind Side“, které již v lednu získalo Zlatý glóbus.

ČTĚTE TAKÉ:

EXKLUZIVNĚ z předávání Oscarů: Bitka u koberce!

Autor: (ex)
Foto: ČTK, ara
8.3.2010, 13:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.