Victoria Beckham hubne čím dál víc - Místo prsou ukázala žebra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Victoria Beckham hubne čím dál víc - Místo prsou ukázala žebra!

»Kostřička« Victoria nyní
»Kostřička« Victoria nyní (Profimedia.cz)

Už před deseti lety, ještě coby Posh z dívčí skupiny Spice Girls, přiznávala Victoria Beckham (35), že má problémy s přijímáním potravy. Od té doby se toho mnoho změnilo. Manželka slavného fotbalisty už není hubená, je totiž vychrtlá na kost!

Stalo se takřka nemožné, během několika měsíců se Victorii »podařilo« ještě více zhubnout.

„Proč si Posh oblékla sako a všem vystavila na odiv svůj plochý hrudníček, je opravdu hádankou. Každopádně to nebyl vůbec pěkný pohled. Snad každého hned napadlo, že je nezdravě podvyživená,“ podotkl jeden z hostů předoscarového večírku v Los Angeles, kde byla Beckham hlavní hvězdou.

Victoria se dříve snažila vzbudit dojem, že přibrala na váze tím, že si chirurgicky nechala zvětšit ňadra, která se dmula ve vyztužených pushup podprsenkách. Teď už má prsa zase zmenšená. Nezdravý vzhled nijak neřeší, naopak si na něm zřejmě zakládá. Dokonce by se dalo říci, že se z ní stala nejznámější propagátorka vychrtlosti. Victoria, která se nyní realizuje jako módní návrhářka, si pro předvádění svých nejnovějších kolekcí záměrně vybírala co možná nejhubenější modelky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.