Snacha Karla Svobody: Podezírají mě z týrání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Snacha Karla Svobody: Podezírají mě z týrání!

Lucia s manželem Petrem Svobodou.
Lucia s manželem Petrem Svobodou. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Stream.cz)

Snacha Karla Svobody (†68) a manželka jeho syna Petra (29) Lucia (30) je vychrtlá – kost a kůže. A podobně je prý na tom i její roční syn. Na premiéře muzikálu Baron Prášil musela vysvětlovat, proč je tak vyzáblá. Co se děje s jejím tělem? Dokonce přiznala, že ji dětská lékařka podezřívá z podvýživy synka Ferdinanda.

Je strašně hubený, po Petrovi určitě není. Teď jsme byli u lékařky a ta mě nařkla, že mám podvyživené dítě. I na mě se dívala, jako bych měla anorexii,“ řekla Nedělnímu Aha! Lucia, která je po nedávném pokusu o sebevraždu jen kost a kůže. „Někdy nestíhám třeba pět dnů jíst. S dítětem to prostě nejde všechno stihnout,“ svěřila se manželka Petra Svobody.

„Malý má rok, je hodně vytáhlý a váží jen osm kilo, což je málo, ale co s tím můžu dělat,“ krčí rameny Lucia, která má sama v poslední době problémy s váhou. „Vážím o pět kilo méně než před porodem. Vypadám už nějak hrozně? Nebudou o mně říkat, že trpím anorexií?“ strachovala se Lucia, která je v poslední době často vidět ve společnosti. Zřejmě se potřebuje odreagovat a odpočinout si trochu od mateřských povinností.

Malý Ferdinand je podle lékařů nepřirozeně vyhublý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.