Filip Renč: Přiznal milenku! Polibky nebraly konce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Filip Renč: Přiznal milenku! Polibky nebraly konce...

Filip Renč konečně přestal skrývat lásku ke Kristině Kloubkové.
Filip Renč konečně přestal skrývat lásku ke Kristině Kloubkové.

Režisér Filip Renč (44) konečně veřejně přiznal, kdo je jeho přítelkyní! Na večírku po premiéře úspěšného muzikálu Baron Prášil se nemohl odlepit od moderátorky a choreografky Kristiny Kloubkové (31).

Ačkoliv už pár fotoreportéři několikrát přistihli ve vášnivém polibku, Renč doposud neustále tvrdil: „Jsme jen kamarádi, dobří přátelé.“ Několikrát se dokonce objevila informace, že to dal se svou bývalou přítelkyní Jarmilou Tabačkovou zase do kupy. Teď konečně udělal všem spekulacím přítrž.

„Ano, Kristýnka Kloubková je moje přítelkyně,“ přiznal konečně na premiéře muzikálu Baron prášil, který režíroval. Od své lásky Kristiny, autorky choreografie úspěšného muzikálu, se nemohl odlepit a jeden vášnivý polibek střídal druhý. Moderátorka pak celý večer v Renčově společnosti jen zářila štěstím.

Kloubková nahradila po režisérově boku Jarmilu Tabačkovou, s níž chodil celých šest let a údajně se měli i zasnoubit. To však Renč rezolutně popírá. Stejně tak ale popíral všechny své milostné avantýry, jenž byly Jarmilou trpělivě tolerovaným veřejným tajemstvím. Jestli bude mít kopu tolerance pro chronického záletníka i Kristina, to ukáže čas.

Slavní milenci dávali svoji lásku najevo.

Co všechno se dělo na premiéře Barona Prášila čtěte už v zítřejším tištěném deníku Aha!.

Foto Marek Pátek, David Kundrát

(onl)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.