Noid & Čok: Rádili na vodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Noid & Čok: Rádili na vodě!

Noid chytal ryby a občas jim dal také svobodu a pustil je zpět.
Noid chytal ryby a občas jim dal také svobodu a pustil je zpět. (: archiv Viléma Čoka)

PRAHA – Rocker Vilém Čok (45) si užívá léto plnými doušky! A protože jeho velkou láskou je voda, vyrazil na ni i s kamarády. A v partě zapálených vodáků nechyběli ani manžel Slavice Lucie Bílé Václav »Noid« Bárta (26) a její syn Filip Kratochvíl (10). „Pořádně jsme se na vodě vyřádili. Byla to fakt paráda,“ tvrdí Čok.

„Oba jsou zapálení vodáci! A taky umí chytat ryby, což zrovna mně moc nejde. I když nějakého žraloka bych si taky rád chytil,“ přiznal deníku Aha! Vilém Čok. A mimo dovádění na vodě a chytání ryb skákali v Krumlově do vody z velké skály pod oblíbenou restaurací. „Traduje se, že místní skokani prý tímto způsobem »odcházeli« z restaurace bez placení,“ směje se Čok.

Do smíchu mu ale moc nebylo, když si přivodil zranění na jezu. „Přecházel jsem po břevnu jez a najednou se břevno zaviklalo, a já spadl přímo na levé rameno do vody. Slyšel jsem jenom křupnutí, jak vyletělo z jamky, a při následném otočení těla mi kloub skočil zase zpátky. Byla ta taková šlupka, že se mi utrhl na ruce náramek i brýle na gumě na krku. Věci vem čert, ruka sice bolela několik dnů a objevila se mi obrovská modřina na lopatce, ale jinak to bylo neuvěřitelné štěstí. Stál při mně určitě vodácký bůh,“ dodal Vilém Čok.

8.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.