Jaromír Jágr: Žhavá noc s Agátou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaromír Jágr: Žhavá noc s Agátou!

Jágr dostal do postele i českou Paris Hilton Agátu.
Jágr dostal do postele i českou Paris Hilton Agátu. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, Mária Rušinová)

Hokejista Jaromír Jágr (38) má na své hokejce desítky zářezů za vítězství v barvách českého národního týmu, ale stejně tolik za ukořistěné dívčí skalpy! Než zakotvil u Inny Puhajkové (23), randil s »nováckými« moderátorkami Nicol Lenertovou (34) a Lucií Borhyovou (31) i modelkou Andreou Verešovou (29) a spekulovalo se, že románek si prožil i s mladičkou Agátou Hanychovou (24). To teď potvrdila i Agátina máma Veronika Žilková (48)! „Vím to, lezl k nám po střeše...“ konstatovala Žilková.

O Jágrově tajuplné návštěvě u Agáty se rozpovídal taxikář, který tam tehdy hokejistu vyzvedával. „Jarda v tu dobu chodil s Borhyovou, vím to, protože jsem tam pro něj často jezdil. Dost jsem se potom divil, když jsem ho vyzvedával u Žilkové. Vypadal, že má za sebou divokou noc, takže mi to bylo hned jasné,“ směje se taxikář. O oné legendární noci se vůbec v Suchdole u Prahy, kde dům Žilkové stojí, vedou divoké historky. Tak jako ve filmu o panu Tau viděli cestující v letadle tajemného muže s buřinkou na křídle, v Suchdole byl Jágr viděn, jak běhá po střeše domu Žilkové.

„Ano, to viděli dobře,“ musela přiznat Žilková, ale aby snad nedošlo k mýlce, že hokejista lezl za ní, musela s pravdou ven. „Agáta mi o té noční návštěvě řekla po pár dnech, kdy jsem se jí ptala, proč jsou rozbité balkonové dveře a na střeše polámané a rozšlapané tašky,“ říká Žilková. „Bylo to v létě poté, co se Agáta stala vicemiss ČR. Ona a její kamarádky k nám přijely i s Jágrem v tom malém autíčku, co měly ten rok půjčené za vítězství, a protože já s Martinem Stropnickým jsme byli pryč a Agáta si zapomněla klíče, lezl k nám Jágr po střeše a snažil se vlámat balkonem. Když se mu to nepovedlo, šla Agáta o ulici níž vzbudit dědečka, profesora Žilku. Přestože bylo pět hodin ráno, ona mu tvrdila, že je už devět, a jak byl rozespalý, ani Jágra nepoznal. Agáta mu řekla, že ta vysoká černovláska s dlouhými vlasy je její kamarádka, a doma si pak spolu udělali pořádný mejdan,“ dodává Žilková s tím, že Jágr strávil s Agátou noc na posteli, na níž dodnes spí její manžel Martin Stropnický. „Už je to snad promlčené. Ale spal v Agátině starém pokoji, z něhož si po svém příchodu k nám udělal pokoj Martin. Je to takové jeho království, kam se vstupuje na zaklepání, je v něm obraz papeže a všechna Martinova vyznamenání. Když mi to Agi říkala, já se úplně orosila! Jágr byl u nás, a já neměla vyluxováno. A navíc jsem se vyděsila, co se mohlo stát, kdyby Jágr z té střechy spadl,“ směje se dnes Žilková.

Žilková dceři Jardovu návštěvu nevyčítala.

Tenhle dům byl pro Jágra velkou nástrahou.

Jágrovy milenky:

Nicol Lenertová

Lucie Borhyová

Andrea Verešová

Inna Puhajková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.