Hana Maciuchová: Na Ulici našla 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hana Maciuchová: Na Ulici našla 10 milionů!

Role v Ulici vydělala Haně Maciuchové pohádkové jmění. Však si ho také za své výkony zaslouží.
Role v Ulici vydělala Haně Maciuchové pohádkové jmění. Však si ho také za své výkony zaslouží. (Aha! – Martin Hykl)

Hlavní hvězda seriálu Ulice Hana Maciuchová (64) už může užívat zaslouženého důchodu! Právě nekonečný seriál, z něhož tento rok odchází, ji totiž zabezpečil tak, že nemusí až do konce svého bytí hnout prstem. Kromě hotovosti vlastní i byt na luxusní adrese na Praze 2, chalupu a s příbuznými také dům u Olomouce.

Pět let, 594 natáčecích dnů a celkový výdělek před zdaněním zhruba 10 230 000 korun! To jsou čísla, kterými je s Ulicí podle našeho důvěryhodného zdroje ze štábu spjata Hana Maciuchová. „Paní Hanička měla velkou roli již od začátku natáčení. Když si pak »začala« s panem Hrušínským alias Peškem, dostala ještě víc natáčecích dní. A jestliže na začátku měla za jeden den patnáct tisíc korun, poslední dva roky její denní honorář vyšplhal na dvacet tisíc. Při jedenácti natáčecích měsících ročně tedy její celkový výdělek v Ulici vychází na víc než deset milionů,“ prozrazuje člověk ze štábu.

Nyní již je tedy jasné, proč pět let Maciuchová podřizovala veškerý soukromý i profesní život nekonečné televizní sáze. Vždyť co si vydělala v divadle, to měla za jeden natáčecí den seriálu v kapse. Finanční prostředky má uznávaná herečka uloženy také v nemovitostech. Nejvyšší cenu má byt v lukrativní Praze 2 (cca 4,5 milionu korun), i chalupa v Sobotce na Jičínsku by ale případného kupce stála balík. Kromě toho paní Hana vlastní šestinu domu v Novém Světě na Olomoucku. A ani jedna nemovitost není zatížena hypotékou! Díky tomu všemu má minimálně sedmnáct milionů korun. Zkrátka, práce na velkém seriálu se takovým hercům, jako je paní Maciuchová, mimořádně vyplatí!

Kolik si vydělala v Ulici:

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.