Jandová odkopla milence! Kvůli práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jandová odkopla milence! Kvůli práci!

Zuzka Jandová teď víc sází na svoji kariéru, než na vztah.
Zuzka Jandová teď víc sází na svoji kariéru, než na vztah. (Aha! – Karel Kopáč)

Miss ČR 2008 Zuzka Jandová (22) prochází těžkým obdobím. Přestože se jí kariérně velmi daří, s láskou je to horší. Po ročním vztahu se rozešla se svým přítelem Agem Simitčim.

„Rozešli jsme se, protože se z nás stali více přátelé než milenci. Oba to cítíme stejně a jsme takhle spokojení. Nadále jsme v kontaktu. Navíc jsem od začátku roku v zahraničí a po celý rok taky plánuji být pryč,“ svěřila se Zuzka, která tak naznačila, že její vztah neměl žádnou budoucnost. Tu svou totiž nevidí za plotnou po boku jednoho muže, ale na cestách a každý den v jiném městě a před jiným fotografem. Poté, co získala v zahraničí spoustu zakázek, naordinovala si Jandová velmi náročný rok. „Mooooooc moc pracuju, od rána do noci fotím. Z Milána do Mnichova, z Mnichova do Norimberku, pak dva dny Praze a pro změnu Paříž a Hamburk. Jsem ráda, že se mi daří, ale vše má svá negativa a pozitiva,“ popsala svůj běžný pracovní týden Zuzka Jandová.

Ago Simitči

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.