Muzikál Baron Prášil: Vojtek zuří! Kvůli Hůlkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Muzikál Baron Prášil: Vojtek zuří! Kvůli Hůlkovi!

Pepa Vojtek na prvním představení nebude. Roli mu »vyfoukl« Dan Hůlka.
Pepa Vojtek na prvním představení nebude. Roli mu »vyfoukl« Dan Hůlka. (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč)

Zpěvák Pepa Vojek (44) zuří! Už za dva dny totiž v divadle Hybernia proběhne slavnostní premiéra muzikálu Baron Prášil a producent s režisérem oznámili, kdo z herců se ujme premiéry. „Prášila si zahraje Dan Hůlka,“ zní verdikt, s nímž se Vojtek nedokáže smířit.

 

„Bylo to pro mne strašně těžké rozhodování, kvůli tomu jsem vůbec nespal. Jako Baroni jsou všichni skvělí. Důvody, proč jsem tak vybral si, nechám pro sebe,“ řekl producent muzikálu Oldřich Lichtenberg. Přestože Pepa Vojtek byl lépe připraven a fyzicky zcela jistě zdatnější, premiéru si nezazpívá. „To víte, že to v něm vře!“ řekli deníku Aha! jeho kolegové z divadla. „Je to čistě marketingový tah. Hůlka je tahoun, přijde na něj více lidí a zpívá fantasticky,“ dodávají.

V premiérovém obsazení ale naopak chybí Hůlkova přítelkyně Šárka Vaňková, kterou nahradila Markéta Procházková – přítelkyně Tomáše Savky. Neobjeví se tu ani bývalá manželka Dana Hůlky, tanečnice Libuška Vojtková. Zatím prý stále není možné, aby tancovala a namáhala si páteř. „Už je to lepší a já se cítím dobře, doktor mě ale varoval. Kdybych teď začala zase naplno, už bych nemusela v životě tančit, mohl by to být můj konec. I tak si myslím, že je to způsobený i psychikou, přeci jen jsem si toho zažila už dost,“ svěřila se deníku Aha! Vojtková, která randí s třetím z baronů Marianem Vojtkem. Muzikál má podle režiséra Filipa Renče představit v Čechách dosud nevídané efekty včetně trojrozměrných kulis promítaných zbrusu novou technologií a na stěny a strop hlediště! Prý je to světové unikum!

Daniel Hůlka je nadšený, že bude účinkovat na premiéře, až si z toho sedl na dělovou kouli.

Z tria baronů (zleva) Vojtko, Hůlka a Vojtek vyšel vítězně Hůlka.

Libuška Vojtková

Šárka Vaňková

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.