Anno 2009: Sraz SuperStarů! Rozlučka s Maciuchovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Anno 2009: Sraz SuperStarů! Rozlučka s Maciuchovou!

Hana Maciuchová získala hlavní cenu pro neoblíbenější ženu TV Nova v loňském ročníku. Vítězství včera obhájila.
Hana Maciuchová získala hlavní cenu pro neoblíbenější ženu TV Nova v loňském ročníku. Vítězství včera obhájila. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Obrovským překvapením skončilo včerejší předávání cen divácké ankety Anno 2009. Soutěž totiž absolutně ovládl seriál Ulice, který se přitom na rozdíl od ostatních nominovaných pořadů nevysílá v hlavním vysílacím čase. Novácký seriál se stal nejoblíbenějším pořadem loňského roku, Hana Maciuchová byla vyhlášena nejoblíbenější ženou, čímž obhájila své loňské vítězství, a Rudolf Hrušínský zase kraloval v mužské kategorii.

Hlavní tahouni seriálu Ulice Hana Macuichová a Rudolf Hrušínský neskrývali obrovskou radost. Pro Maciuchovou byla zlatá soška od TV Nova zřejmě poslední, kterou dostala, neboť coby nejoblíbenější herečka v seriálu Ulice končí. Herečka svůj odchod odůvodnila tím, že si potřebuje dát pauzu. Naopak už druhým rokem při udělování cen doslova vyhořely Televizní noviny. Jejich »čest« zachránil Karel Voříšek druhým místem v kategorii mužů. Cenu od Novy, která včerejší akcí oslavila 16. narozeniny, dostal i mnohonásobný Zlatý slavík Karel Gott. Ten si převzal zvláštní cenu. „V životě jsem dostal už hodně cen, zvláštní ale dosud ještě ne,“ uvedl s úsměvem Gott, který krátce po svém ocenění spěchal na další koncert.

Během večera nebyla o dramatické chvíle nouze. Všichni byli zvědaví především na moderátorský výkon Leoše Mareše, který má před rozvodem, a také na Zlatu Adamovskou, jež se rozvádí s Radkem Johnem. Mareš to od svých kolegů schytal hned na začátku, když si na jeho osobu neodpustil narážku manžel Dany Morákové, hudebník Petr Malásek. Adamovská pro změnu na předávání cen nedorazila vůbec. Cenu za ni přebral její syn.

Televize Nova dala také vyniknout svým hřebečkům ze stáje Česko Slovenské SuperStar. Velké světové i české hity zazpívali finalisté soutěže a přední zpěváci populární hudby. Vznikly sexy i netradiční dvojice. Marta Jandová si střihla duet s rockerem Mirem Šmajdou, Helena Vondráčková s Leonou Šenkovou, Dara Rolins s Benem Cristovaem a Ilona Csáková s Janem Bendigem. Největším trapasem a ostudou ale skončilo vystoupení Markéty Konvičkové s Tomášem Klůsem. Konvičková totiž naprosto vypadla z rytmu a zapomněla text.

Pořad roku TV Nova:

  • 1. Ulice
  • 2. Ordinace v růžové zahradě 2
  • 3. Comeback – loňský vítězný pořad

Seriál Ulice se stal překvapivě nejoblíbenějším pořadem Novy.

Hvězdu seriálu Ordinace v růžové zahradě Petra Rychlého doprovázela manželka.

Nejoblíbenější žena TV Nova:

  • 1. Hana Maciuchová– loňská vítězka
  • 2. Zlata Adamovská
  • 3. Lucie Borhyová

Haně Maciuchové dělal doprovod bývalý porotce SuperStar Eduard Klezla.

Nejoblíbenější muž TV Nova:

  • 1. Rudolf Hrušínský
  • 2. Karel Voříšek
  • 3. Martin Dejdar– loňský vítěz

Rudolf Hrušínský se postaral o třetí triumf seriálu Ulice.

Ondřej Hejma si střihl duet s vítězem SuperStar Martinem Chodúrem.

Karel Gott dorazil na vyhlášení cen s manželkou Ivankou a pak ujížděl ještě na jedno vystoupení.

Ewa Farna zazpívala s Denisem Lachem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.