Tajný milenec Čvančarové - Je to další herec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajný milenec Čvančarové - Je to další herec!

Takhle deník Aha! Jitku načapal v noci na čtvrtek – ve vášnivém objetí s kolegou.
Takhle deník Aha! Jitku načapal v noci na čtvrtek – ve vášnivém objetí s kolegou. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

S kým se tak vášnivě líbala v noci ze středy na čtvrtek před objektivy fotoreportérů herečka Jitka Čvančarová (31)? Deník Aha! odhalil identitu jejího nového milence: je jím herec Jiří Hána (34). Čvančarová tak opět zalovila ve stejných vodách – jejím bývalým partnerem byl rovněž herec Martin Hofmann (31) z »nováckého« seriálu Ulice.

Toho však deník Aha! přistihl při milostných avantýrách s prostitutkami. A od té doby se Čvančarová začala porozhlížet po jiném partnerovi.

Hána pochází z Ústí nad Labem, za sebou má již necelou dvacítku divadelních rolí a stihl se uplatnit i na televizních obrazovkách či filmovém plátně. Zahrál si například v seriálu Nemocnice na kraji města či ve filmech Početí mého mladšího bratra nebo Anglické jahody. Tato role pro něj byla velmi významná i proto, že Hána má velmi specifické koníčky. Zajímá se totiž o válečnou historii a stavbu modelů bitevních lodí. Jeho největšími díly jsou modely lodí King George a japonské Yamato.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.