Milenka slavného moderátora Gábina: Úplně nahá! Tohle všechno je Marešovo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milenka slavného moderátora Gábina: Úplně nahá! Tohle všechno je Marešovo!

Gábina Dvořáková první nabídku do Playboye odmítla a i podruhé ji museli hodně přemlouvat.
Gábina Dvořáková první nabídku do Playboye odmítla a i podruhé ji museli hodně přemlouvat. (Aha! – David Kundrát, Playboy/Jan Tůma)

Milenka Leoše Mareše Gábina Dvořáková (20) konečně odhodila stud a ukázala celému světu své nádherné tělo. A Leoš (33)? Ten se může zbláznit, když ví, že to, co bylo jen pro jeho oči, teď zhlédnou statisíce mužů a určitě se podívá i jeho manželka Monika.

..

Už za pár dnů časopis Playboy zveřejní Gábininy nahé fotografie, které v Dominikánské republice nafotil fotograf Jan Tůma. „Playboy mě oslovil, ať nafotím něco výjimečného. Vždy do toho dávám maximum, ale tady především stačilo přizpůsobit náš skvost prostředí, což Dominikánská republika rozhodně splňuje na sto procent,“ řekl deníku Aha! Jan Tůma. „Říkám vám, focení s Gábinkou rozhodně nebyla žádná dovolená, ale vyčerpávající pětidenní dřina,“ popisuje svou práci fotograf, který si mladičkou studentku doslova zamiloval. Zřejmě pochopil, čím Gábina uhranula i Leoše, který se kvůli tmavooké sexy krásce rozvádí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.