Mrázův problém s Mahulenou Bočanovou - Dcera nesmí vidět milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mrázův problém s Mahulenou Bočanovou - Dcera nesmí vidět milenku!

Mahulena Bočanová nechce, aby se její dcera stýkala s manželovou milenkou.
Mahulena Bočanová nechce, aby se její dcera stýkala s manželovou milenkou. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Mahulena chrání svou dceru před manželovou partnerkou! Zatímco nový milenec Mahuleny Bočanové (41) Jakub Vytáček (29) se pomalu a jistě snaží malé Márince (8) nahrazovat otce, milenka Viktora Mráze (42) Marta Jandová (35) má přísný zákaz. K malé Máně se nesmí ani přiblížit, natož s ní prohodit pár slov. „Ne, to je brzy, to by Mahulena nedovolila,“ prozradil člověk blízký oběma manželům.

Sama Marta přiznává, že se ještě s Márinkou nesetkala. „Ne, zatím se to nestalo,“ říká dcera Petra Jandy.

„A nevypadá to, že by se to snad někdy v blízké budoucnosti stalo. Mahulena už se vypořádala s tím, že jí Marta odloudila Viktora, o dceru ale přijít nechce,“ dodává kamarádka Mahuleny.

U Márinky doma musí vše vypadat jako za starých časů. Lékaři prý Mahulenu upozornili, že by dívenka neměla poznat, že je mezi rozcházejícími se manželi něco v nepořádku. Změna by jí prý významně psychicky otřásla. Mahulena se ale zjevně snaží prolomit ledy. Její současný partner Jakub Vytáček totiž s malou školačkou tráví většinu času. „Je na mě strašně hodnej a na Máňu samozřejmě taky,“ potvrdila Bočanová.

Dle jejích slov to vypadá tak, že Jakub pomalu nahrazuje tatínka. Viktor Mráz ale má k dceři nadále stejně otevřenou cestu. „S Márinkou je vše v pořádku, samozřejmě mi Mahulena nebrání v tom, abych ji vídal a trávil s ní čas,“ řekl před už časem Mráz, když se provalilo, že se s populární moderátorkou rozcházejí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.