Hvězda VKV Daniela Bambasová - Kvůli smrti přítele napíše ministrům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda VKV Daniela Bambasová - Kvůli smrti přítele napíše ministrům!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herci Jihočeského divadla už několik dní drží smutek. Stále nemůžou uvěřit tragédii, při které zemřel jejich kolega Pavel M. (†55) a jeho manželka (†50). Měl je zavraždit syn Jan Heidinger (28).

„Pořád tomu nemohu uvěřit. Taková zbytečná smrt dvou úžasných lidí. S Pavlem nás pojilo dlouhé a vřelé přátelství,“ řekla Aha! herečka Jihočeského divadla a jedna z hvězd bývalého seriálu na Primě Velmi křehké vztahy Daniela Bambasová. „Je to, jako kdyby vám umřel někdo z rodiny,“ dodala.

V šoku je i sám ředitel Jihočeského divadla Jiří Šesták, který hodlá spolu s členy ansámblu sepsat petici a otevřený dopis ministrům vnitra a spravedlnosti, a zároveň chtějí apelovat na poslance, aby změnili zákony tak, aby se podobné tragédie neopakovaly. „Všichni věděli, že Pavlův syn je nemocný a nikdo, ani soud ani policie, neochránil tyto skvělé lidi před smrtí,“ podotkl Šesták. Podezřelý z vraždy své matky a otčíma Jan Heidinger čeká v pasovské vazbě na vydání do Česka. Podle úřadů by mohl být převezen do Českých Budějovic zřejmě už v tomto týdnu. Za brutální čin mu hrozí až 30 let vězení nebo doživotí. Pokud se ale prokáže, že byl nepříčetný, trestu unikne a zbytek života stráví v některém z ústavů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.