Zpěvačka Iveta Bartošová: V bezvědomí! Museli ji oživovat! Skončila ve vinohradské nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvačka Iveta Bartošová: V bezvědomí! Museli ji oživovat! Skončila ve vinohradské nemocnici!

Fotografie
Fotografie (internal)

Iveta Bartošová (43), kdysi uznávaná zpěvačka, nyní známá hlavně kvůli opakované konzumaci alkoholu a prášků, téměř prožila klinickou smrt! Jen pár okamžiků ji dělilo od chvíle, kdyby ze svého syna Artura (13) udělala polosirotka!

Informaci o tom, že Bartošovou plnou alkoholu a prášků museli při jednom z jejích pokusů o sebevraždu oživovat záchranáři, přináší kniha její bývalé hospodyně Zlaty »Goldy« Dvořákové »Iveto, sbohem.«

K události prý došlo čtrnáctého června 2005. Ivetu psychicky ničil neutěšený vztah s nerozhodným moderátorem Zdeňkem Podhůrským, který se dál stýkal s bývalou manželkou, a tak se rozhodla sáhnout si na život. V jejím domě ji našla právě Golda, hospodyně, účetní a chůva Artura v jednom.

„Nehýbala se, ani její dech jsem nedokázala zaslechnout. ,Iveta je mrtvá!‘ vylekala jsem se,“ píše Dvořáková.

Podle pokynů operátorky z linky tísňového volání Ivetu uložila do stabilizované polohy. Z úst jí prý vytékala tekutina a hrozilo udušení. Pak přijela záchranka.

„Když začali Ivetu oživovat, uvědomila si Golda, že Bartošová se již nachází na druhém břehu a je jen otázkou štěstí a náhody, zda se z něj bude moci vrátit. Zlata si již nedokáže vybavit, jak dlouho jim trvalo, než se jim podařilo problémovou hvězdu přivést zpět k životu,“ píše se v knize.

Zlata prý před příjezdem záchranky stihla ještě uklidit láhev vodky a dopis na rozloučenou, aby Bartošovou nešoupli coby sebevražedkyni na psychiatrii.

„Že byla opilá, to však zdravotníci stejně museli cítit. Když se jim ji podařilo opět přivést k životu, spěchali s ní do vinohradské nemocnice,“ vzpomíná Dvořáková.

Kniha, ve které jsou i detaily toho, co obsahoval Bartošové dopis na rozloučenou, se dostane na pulty knihkupectví za čtrnáct dnů.

Zlata Dvořáková

Zlata Dvořáková dnes od 16 hodin na chatu www.ahaonline.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.