Anife Vyskočilová střídá partnery jako ponožky! Nový objev! Ale na jak dlouho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Anife Vyskočilová střídá partnery jako ponožky! Nový objev! Ale na jak dlouho?

Současný, zatím záhadný milenec.
Současný, zatím záhadný milenec. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Mária Rušinová)

Ani dvě ruce by zřejmě nestačily Anife Ismet Hassan Vyskočilové (35), aby spočítala, kolik už vystřídala milenců. Jen za poslední rok jich bylo nejméně šest! A nyní představila dalšího.

Na jednoho je to hodně lásky! Anife svou kariéru rozjela veselkou s hercem Ivanem Vyskočilem, se kterým se však rozvedla a od té doby mění muže jako ponožky. Svého posledního milence ukázala ve čtvrtek večer.

Ještě před nedávnem ale udržovala dost blízký vztah s Němcem Markem Spencerem. Poté, co ho měla udeřit pánvičkou, když mu v mobilu objevila záhadnou MMS, bohatý Němec poměr ukončil. K vodě ji pustil i potápěč, se kterým to původně vypadalo také slibně.

„Kvůli němu jsem se dokonce naučila potápět,“ oplakala tuhle lásku Bulharka. Jeden jí však ležel v srdci extra dlouho – boháč Jan Veleba, se kterým i bydlela v jeho vilce. Že by šla upovídaná hvězdička po penězích?

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.