Táňo, koukej! Lebedová má tvůj kšeft, přítele i dárky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Táňo, koukej! Lebedová má tvůj kšeft, přítele i dárky!

Kristýna s Milanem jen září.
Kristýna s Milanem jen září. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Modelka Kristýna Lebedová (21) se včera poprvé postavila před objektivy fotoaparátů se svým přítelem Milanem Richtrem (33)! Kristýna totiž fotila novou kolekci šatů pro módní salon, který patří Milanovým rodičům, a on se na ni přišel podívat. Loni přitom kolekci předváděla tehdejší Richtrova přítelkyně Taťána Kuchařová (22).

Zatímco Táňa svého nového milence, amerického modela Lanea Carlsona představila tento týden na plese Miss ČR, o Milanovi a Kristýně se spekuluje již od Nového roku. „Kristýna za focení dostane honorář, nedělá to pro moje krásné oči. My jsme si ji vybrali, protože je nádherná a má osobnost,“ říká Richter, který se stále brání nazvat své kamarádství s modelkou vztahem. „Jsme velmi dobří přátelé,“ směje se. Přiznává ale, že na Valentýna sám nebude. Podle informací Aha! míří s Kristýnou na hory, kde spolu svátek zamilovaných chtějí oslavit a předat si dárky. „Něco jsem koupil, ale přece neprozradím novinám, co to je, dřív než osobě, pro kterou jsem to vybral,“ dodává Richter.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.