Petr Janda: Na měsíc zmizí na jiný kontinent! A potká i Toma Jonese... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Janda: Na měsíc zmizí na jiný kontinent! A potká i Toma Jonese...

Petr a Alice Jandovi odletí na Valentýna do Austrálie na měsíční dovolenou.
Petr a Alice Jandovi odletí na Valentýna do Austrálie na měsíční dovolenou.

Rocker a frontman legendárních Olympiků Petr Janda (67) stráví Valentýna v letadle. Rozhodl se totiž i se svou ženou Alicí a dcerou Anežkou podívat na měsíc do Austrálie.

„Odlétáme už tuto neděli a v Austrálii strávíme skoro měsíc,“ řekl Anaholine.cz Janda. Spolu se svou manželkou Alicí a půlroční dcerou Anežkou uniknou mrazům a sněhu k protinožcům, kde je čeká mimo jiné setkání s velkou celebritou. „Nestihl jsem koncert Toma Jonese v Praze, tak si to vynahradím v Tasmánii, kam jsme ani původně neměli letět, ale nakonec jsme to právě kvůli koncertu na poslední chvíli změnili,“ prozradil rocker.

V Tasmánii nebude mít frontman kapely Olympic jen exkluzivní místo naJonesově koncertě jakožto český host, ale s »Tygrem z Walesu«, jak se tomuto zpěvákovi přezdívá, dokonce i povečeří. „Bude to velký zážitek, už se na to opravdu těším,“ mne si ruce Janda a se s míchem přiznává, že moc dobře ví, který český zpěvák mu bude toto setkání závidět. „To je přece jasné, Martin Chodúr,“ odhaduje hned.

Během měsíčního pobytu navštíví Sidney, Melbourne, Brisbane, Canberru, Tasmánii a cestu pak zakončí v čínském Hongkongu, odkud se vrátí zpět do Prahy. O takové dovolené mluvil pár už před více než rokem, kdy se Alice s Petrem neúspěšně pokoušeli o miminko. Když se ale konečně podařilo Alici otěhotnět, cestu odložili a rozhodli se ji absolvovat i s Anežkou. „Chudák neví, co na ni chystáme,“ smál se Janda. Cesty se však neobává. „Lékaři říkají, že to je bezpečné, navíc Anežka je společenské, přizpůsobivé a moc hodné miminko, takže nic nestojí v cestě,“ uzavřel.

Do Austrálie s sebou Jandovi berou také půlroční dceru Anežku.

Na letiště pojedou Petra, Alici a Anežku doprovodit rockerovy dcery Marta i Eliška.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.