Kovarčíkův »kašpárek« teď patří Čvančarové?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kovarčíkův »kašpárek« teď patří Čvančarové?!

 Patří teď Petr Kovarčík k Jitce Čvančarové?
Patří teď Petr Kovarčík k Jitce Čvančarové?

Téměř pět měsíců po rozchodu s hercem Martinem Hofmannem (34) si herečka Jitka Čvančarová (31) podle všeho konečně našla partnera a prý jím není nikdo jiný, než podnikatel a ex-milenec Kateřiny Brožové (41) Peter Kovarčík (52).

„Já už o něm nechci ani slyšet! Sliboval mi, že mě proslaví, ale nakonec jsem se mohla spolehnout jen sama na sebe a ještě jsem ho musela založit. Místo toho, abych od něj teď už měla alespoň klid, spojují mě neustále s jeho nahými fotkami,“ rozčiluje se v časopise Rytmus života Brožová a rozhodně odmítá, že by se jí po ex-milenci stýskalo, přesto že ví, že jeho srdce a lože už »okupuje« jiná žena.

„Co jsem slyšela, má už někoho jiného,“ prozradila Brožová bez známky rozrušení v hlase. Tou »vyvolenou«, kterou Brožová spíš lituje,není prý podle Rytmu života nikdo jiný, než herečka Jitka Čvančarová. Ta se s přítelem Martinem Hofmannem rozešla loni na konci září kvůli tomu, že praskly jeho dostaveníčka s prostitutkami. O tom, zda je opravdu herečka s Kovarčíkem a to, co ostatní viděli jen na fotce má doma »na živo«, zatím potvrdit ani vyvrátit nechce.

Od Kateřiny Brožové k Jitce Čvančarové - polepšil si Kovarčík?

Foto ara, David Kundrát, Daniel Černovský

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.