Dcera Etzlera a Cibulkové: Kvůli drogám v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Dcera Etzlera a Cibulkové: Kvůli drogám v léčebně!

Zleva: Šimona, Miroslav Etzler a Vilma Cibulková
Zleva: Šimona, Miroslav Etzler a Vilma Cibulková (Aha! – Marek Pátek)

Život uštědřil manželskému páru Miroslavu Etzlerovi (45) a Vilmě Cibulkové (46) další ránu! Oba kdysi svedli svůj boj s démonem alkoholu, a teď s ničivou závislostí bojuje jejich dítě! Mladičká Šimona, šestnáctiletá dcera Cibulkové a Etzlerova nevlastní ratolest, která studuje gymnázium, totiž nedávno skončila v léčebně – a kvůli své závislosti na prášcích rovnou na jejím detoxikačním oddělení!

Miroslav Etzler je hvězda úspěšného seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí, Vilma zase jednou z nejkrásnějších českých hereček, oplývající prý až prvorepublikovou krásou. Jejich pracovní úspěchy jsou těžce zaplaceny minulými prožitky – oba se poprali se závislostí na alkoholu, která je málem zničila. Teď musejí sledovat, jak sama sebe ničí jejich milovaná dcera. Prý léky...

„Bohužel, je to pravda. Je to citlivé téma a pro Miroslava a Vilmu i velmi bolestivé. Když o tom Mirek mluví, má i chlap jako on slzy v očích,“ potvrdil informace deníku Aha! zdroj z okolí manželského páru. „Šimona je Mirkova vyženěná dcera, Vilma ji má z prvního manželství, a když má svoje stavy, dává mu to pořádně najevo. Pro Mirka je ale nejhorší, když vidí, jak se občas Šimona chová ke své mámě a jak to Vilmu ničí a trápí. Na podzim loňského roku ta holka skončila někde na detoxikačním oddělení,“ dodává přítel slavných herců.

Etzler, který má kromě nevlastní dcery ještě tři své děti – dcery Markétu a Magdalénu a syna Kristiána, na dotaz deníku Aha! ohledně Šimony neodpověděl, mlčením se obrnila i Vilma. V jednom z dřívějších rozhovorů se však vyjádřila zpříma. „Nejvíc se jako rodiče bojíme těch bolestí, které jsme sami poznali na vlastní kůži. Na jedné straně bych třeba své dceři přála květnatou cestu, kterou jsem si prošla, na straně druhé bych ji mnoha zákeřností, které jsme si na sebe ušili, ušetřila,“ tvrdila Cibulková. Zdá se, že se jí to nepodařilo...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.