Kateřina Brožová: Chci další dítě, ale ne se slizounem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Brožová: Chci další dítě, ale ne se slizounem!

Kateřina Brožová má jedinou oporu ve své dceři. Najít pořádného chlapa je kumšt.
Kateřina Brožová má jedinou oporu ve své dceři. Najít pořádného chlapa je kumšt. (Aha! – Karel Kopáč)

Herečka Kateřina Brožová (41) touží po druhém dítěti! „Chtěla bych druhé dítě, vím, že už nejsem nejmladší,“ svěřila se deníku Aha! sexy herečka s tím, že však zatím nenašla potenciálního otce.

„Buď jsou to staří chlapi, nebo nějací slizouni, toho už jsem si zažila,“ tvrdí Brožová, která svou Kačenku už delší dobu vychovává sama. Definitivně prý také skončil vztah s milionářem Peterem Kovarčíkem, jehož nahé fotografie se nedávno dostaly do redakce našeho deníku. „Co jsem slyšela, má už někoho jiného,“ prozradila o podnikateli Kateřina, která má jistotu jen ve své dceři. Obě holky spolu natočily vánoční CD. „Ano, je to tak, zpívala jsem tam já a Kačka, prodalo se toho deset tisíc kusů za čtrnáct dnů, bohužel jsem však nedostala zaplaceno. Nemáme z toho nic. Musím to začít řešit,“ stěžovala si Kateřina, která se rozhodla peníze vymoci soudní cestou.

Boháč Peter Kovarčík, blízký přítel herečky Kateřiny Brožové - Velké divadlo s malým kašpárkem...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.