Juraj Herz a jeho nová láska - Baculka a zvíře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Juraj Herz a jeho nová láska - Baculka a zvíře!

Juraj Herz s manželkou Terezou už pár netvoří, oba mají nové vztahy.
Juraj Herz s manželkou Terezou už pár netvoří, oba mají nové vztahy. (Aha! – David Kundrát)

Kdysi tomu bylo tak, že Juraje Herze (75) a jeho manželku Terezu Pokornou (49) nazývali přátelé »kráskou a zvířetem« – podle známé režisérovy pohádky. Dnes podle kil navíc u Herzovy nové lásky Martiny Hudečkové (45) je tomu jinak. Říkají jim baculka a zvíře!

„Je nám s Martinkou krásně. Je to kouzelná žena,“ nechal se spokojený Herz slyšet v uměleckých kruzích. Herečka a především známá dabérka navíc dokázala téměř nemožné. Životního nepřítele přírody, čerstvého vzduchu a zeleně už několikrát vytáhla na svou romantickou chaloupku na Dačicko, kde spolu tráví volné chvilky i víkendy. „Byli tady, je to měsíc. Procházeli se spolu, ale hlavně byli u ní uvnitř a na zahradě. Martinka si chalupu, kterou zdědila, hýčká řadu let,“ svěřila se jedna z obyvatelek obce, kam Hudečková jezdí odpočívat. Herz se svou novou láskou mezi přáteli chlubí, stejně jako Hudečková.

Hudečková, která je dcerou slavného režiséra Václava Hudečka, a Juraj Herz mají prý hodně společného. Mimo jiné i vztah ke starým domům a prostorným místnostem. Juraj Herz obývá obrovský byt v Praze na Žižkově a Hudečková nedávno vyměnila malý byteček ve Vršovicích za velký s vysokými stropy v centru hlavního města. Domácnost tak mají každý svou. „Jednou Juraj přespí u Martiny, jindy zase ona u něj v podkroví v Ondříčkovce. Přeci jen chtějí mít každý své soukromí,“ říká kolegyně Hudečkové.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.