Zklamaná Hillary Swank: Můj muž je alkoholik a feťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zklamaná Hillary Swank: Můj muž je alkoholik a feťák!

Krása ani sláva neznamená, že je člověk šťastný. Hillary je toho důkazem.
Krása ani sláva neznamená, že je člověk šťastný. Hillary je toho důkazem.

Krásná, úspěšná, bohatá. A hodně nešťastná. Hollywoodské hvězdě a držitelce dvou Oscarů Hillary Swank (32) krachuje po osmi letech manželství! Může za to závislost jejího manžela, herce Chada Lowea (38), na alkoholu, kokainu a antidepresivech.

Další hollywoodské manželství je v troskách

Hillary se s Chadem seznámila v roce 1992. Její filmová hvězda začala prudce stoupat vzhůru, kdežto Chad se objevoval v bezvýznamných televizních filmech a malých rolích. „Chad věděl, že není ve stejné lize jako Hillary, a tak své trable už tehdy utápěl v alkoholu,“ prohlásil nejmenovaný zdroj. Po West Village dokonce kolovaly zvěsti, že Chad je homosexuální, protože se často skrýval na pánských záchodcích. Tam však nehledal sex, ale šňupal kokain.

Hillary na něm záhy poznala, že je závislý, a prosila ho, aby šel na léčení. Chad proto začal docházet na pravidelnou terapii a po několika recidivách konečně uspěl. Podle Hillary je »čistý« od roku 2003. Když Hillary v roce 2005 vyhrála svého druhého Oscara za Milion Dollar Baby, veřejně Chadovi poděkovala. Manželské problémy ale nezmizely. „Život s ním byl jako na houpačce. Chvíli bylo všechno nádherné, pak přišel nečekaný zvrat. Chad běsnil. To už se nedalo vydržet,“ tvrdí herečka.

Chada manželčino vyjádření šokovalo, ale odmítl se k němu vyjádřit. „Nikdy jsem na Hillaryiny úspěchy nežárlil, naopak jsem byl na ni hrdý. Miloval jsem ji a miluji ji i nadále,“ prohlásil jedině. Hereččina slova však rozzlobila Chadova otce Charlese. Ten na adresu jejích obvinění uvedl: „Pracuji 42 let jako rozvodový právník a můžu říct, že to není nijak nezvyklé, když se jeden z manželů snaží v rozvodové situaci očistit tím, že degraduje svého partnera.“

6.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.