Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek - Království pro Salmu za 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek - Království pro Salmu za 10 milionů!

Dvoupatrový byt s proskleným čelem za deset milionů pro princeznu Salmu bude připravený na jaře.
Dvoupatrový byt s proskleným čelem za deset milionů pro princeznu Salmu bude připravený na jaře. (Aha! – David Kundrát, Petr Novotný)

Už zítra by měla moderátorka Zuzana Belohorcová (33) opustit brány pražské motolské porodnice, kde ve středu brzy ráno přivedla na svět dceru Salmu! Doma ji čeká nejen tatínek Vlasta Hájek (34), ale i obří výbavička! V Zuzanině bytě v centru Prahy ale rodina dlouho nezůstane – na jaře ji čeká stěhování do luxusního komplexu!

Dvoupatrový byt v komplexu na pražské Ladronce, který má podle odborníků hodnotu nejméně deseti milionů a který si pár společně pořídil, by měl být hotový přibližně v dubnu. „Má zhruba tři sta metrů čtverečních. Jeho součástí je ještě jeden menší, samostatný byt, který asi pronajmeme. Pod našimi dvěma patry máme v komplexu ještě podzemní garáž pro čtyři auta,“ prozradil deníku Aha! Hájek. Celý byt bude lemovat prosklená terasa s výhledem do dvora domu, v jehož centru už se staví bazén. „Prostě takové Melrose Place po česku,“ směje se podnikatel, který bude sousedit s letitým kamarádem Romanem Řezníčkem.

Hájek v noci na včerejšek slavil narození dcery s kamarády ve své Caffeterii. „Tančilo se do pěti do rána,“ prozradil Hájek, se kterým ten samý den narození dcery Santine slavil i Sagvan Tofi. Tofi a jeho přátelé začali v pizzerii na pražském Újezdě, pak se ale přesunuli do k.u. baru v centru města. Oslavy prý mají za sebou už i Petra Faltýnová a Simon Štekl, kterým se minulý týden narodila dcera Adriana.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.