Katie Price znovu vdaná! Exmanžel pláče… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Katie Price znovu vdaná! Exmanžel pláče…

Fotografie
Fotografie (internal)

Silikonová kráska Katie Price (31) se méně než půl roku po rozvodu znovu vdala. A její exmanžel Peter Andre roní slzy.

Katie Price, známá pod pseudonymem Jordan, se rozhodla říct »ano« svému příteli Alexu Reidovi, který se živí jako zápasník. Modelčin bývalý manžel ale ze sňatku nadšení není. Dokonce nedokázal v televizní show skrýt slzy. Ne však proto, že by záviděl Reidovi svazek s modelkou, ale především proto, že se bojí definitivní ztráty péče o děti, jenž s Katie vychovával – sedmiletého Harveyho, trpícího syndromem pomalého růstu a slepotou, jehož není Andre biologickým otcem, ale přijal ho za svého, dále pětiletého Juniora a tříletou Princess.

„Pokud jde o děti, jsem nekompromisní. To se na mě nesmí nikdo zlobit, ale budu o ně bojovat tvrdě až do konce. Nikdo mi je nevezme. To jen přes mou mrtvolu,“ nechal se australský zpěvák slyšet.

Na dni »D« Jordan a Alexe rozhodně není co závidět. Svatba proběhla v Los Angeles narychlo, jen s dvěma svědky a několika rodinnými příslušníky. Ani svatební noc nebyla nijak romantická. Novomanželé ji strávili v hodinovém hotelu. Namísto líbánek v nějakém z exotických rájů pak navštívili striptýzový klub.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.