Rolins, Partyšová, Beckham: Komu to na pláži sluší nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rolins, Partyšová, Beckham: Komu to na pláži sluší nejvíc?

Dara na pláži s dcerou Laurou.
Dara na pláži s dcerou Laurou.

Slavné maminky si vyrazily se svými dítky na pláž. Které z nich to sluší nevíc? Daře Rolins, Gábině Partyšové nebo Victorii Beckham?

Ačkoliv se jela Dara Rolins (37) do Ameriky se svou dcerou Laurou (2) především ohřát, překvapila ji v Miami nebývalá zima – pouhých patnáct stupňů celsia! navštívila tedy ještě Los Angeles a když se vrátila zpět do Miami, už mohla s dcerou brázdit v teplíčku nádherné písečné pláže.

Před zimou často utíká na americké pobřeží i moderátorka Gábina Parytšová (31). Na plážích v Naples si užívá moře a letních radovánek se synem Kristiánem (2). A pohodu ve vlnách oceánu prý zbožňuje jak maminka Gábina, tak i Kristián.

Jako dobrá máma se ukázala také Victoria Beckham (35). Jindy zaneprázdněná byznysmenka, návrhářka a manželka slavného fotbalisty, která se neukazuje v podpatcích nižších než sedm centimetrů, se oblékla do džínsů, trička, kšiltovky a vyrazila dovádět na pláž spolu se syny Romem (7) a Cruzem (4).

Které z nich to sluší na pláži nejvíc? Daře a Lauře, Gábině a Kristiánovi, nebo Victorii a Cruzovi?

Foto ara, archiv Dary Rolins, archiv Gábiny Partyšové

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.