Maroš Kramár prozradil: Nevěra? No a co! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maroš Kramár prozradil: Nevěra? No a co!

Maroš Kramár
Maroš Kramár (Aha! – David Kundrát)

V Čechách i na Slovensku oblíbený herec Maroš Kramár (50) nám přiznal, že s nevěrou si nedělá těžkou hlavu! „Manželka je velmi tolerantní a nevěří všemu, co o mně slyší. Že si pozvu někoho do bytu nebo že jsem nevěrný? I kdyby – co je komu do toho? Je to moje věc!“ řekl důrazně v rozhovoru pro deník Aha!.

Moderátor pořadu České televize Zázraky přírody tak zareagoval na zvěsti, že má na Slovensku novou přítelkyni. Svoje soukromí si sice pečlivě chrání, i tak nám ale prozradil pár dalších zajímavostí.

Jak již deník Aha! informoval, Kramár dlouhá léta podniká s nemovitostmi. Vlastní několik bytů na lukrativních adresách v centru Bratislavy a výhodně je pronajímá. Nyní své podnikání rozšířil – pustil se do gastronomie! „Jsem spoluvlastníkem dvou restaurací. V jedné z nich jsem křtil své cédéčko, a tak jsem si ji pak hned koupil, abych příště přišel rovnou do svého,“ provokuje se smíchem Maroš. V mexickém a kubánském podniku hostům nabízí mimo jiné i afrodiziakální pokrmy. „Zatím ji jako závodku nevyužívám, pořád pendluji mezi Prahou a Bratislavou, tak není čas,“ doplňuje.

I v soukromí se Kramárovi daří. Před dvěma lety se mu narodil syn Marko. „Báječně prospívá, starší sourozenci ho přijali úžasně, vůbec na něj nežárlí a dělají spolu různé neplechy. Jsem na ně hrdý,“ dodal dojatě herec, kterého v Čechách proslavila role pilota Václava v seriálu televize Prima Letiště.

Kramár nedělá okolo nevěry povyk. Takhle ho Aha! nachytalo s neznámou blondýnkou na letišti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.