Karel Voříšek z Novy: Nastěhoval si milence domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Voříšek z Novy: Nastěhoval si milence domů!

Po dvouleté pauze se na jaře minulého roku Voříšek s Řepkou opět dali dohromady. Svůj vztah ale stále popírají.
Po dvouleté pauze se na jaře minulého roku Voříšek s Řepkou opět dali dohromady. Svůj vztah ale stále popírají. (Aha! – Pátek, Kundrát, Hykl)

Moderátor nováckých Televizních novin Karel Voříšek (46) si milence nastěhoval domů! Přestože tvrdí, že tiskový mluvčí ministerstva vnitra Vladimír Řepka (31), se kterým jsme jej již minulý rok načapali, jak vychází z jeho bytu, je jen jeho kamarád, my máme k dispozici fotografi e svědčící o mnohem hlubším vztahu!

Řepka už totiž s Voříškem »na férovku« žije v moderátorově bytě na pražském Žižkově, a každé ráno kolem deváté hodiny od něj spěchá na tramvaj a utíká na úřad. A samozřejmě ve společné domácnosti vynáší odpadky!

Přestože Voříšek několik let tvrdí, že jsou jen přátelé a nikomu není nic do toho, s kým se kamarádí, jeho fanynky prahnou už léta po pravdě, která je veřejným tajemstvím. Ani to ale Voříškovi nebrání sbírat ceny televizní popularity jednu za druhou. Horkým favoritem na nejoblíbenějšího muže televize Nova v blížícím se vyhlašování ankety Anno je ostatně i letos.

Vynáší mu odpadky!

Kliknutím zvětšete









Úterý 8:55 hod.

Kliknutím zvětšete








Středa 8:52 hod.

Kliknutím zvětšete

Čtvrtek 9:06 hod.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.