Rakovina zpěvačky Anny K. - Docházejí mi síly... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rakovina zpěvačky Anny K. - Docházejí mi síly...

Anna K.
Anna K. (pro Aha! – Goran Tačevski)

Toužila vrátit se zpět na výsluní. Zpívat jako o život. Jenže zpěvačka Anna K. (43), která už několik měsíců bojuje s rakovinou prsu a podstupuje sérii náročných chemoterapií, podcenila náročnost léčby.

Před pár dny totiž vystoupila na firemním plese významného českého finančního podniku. Dala do něj vše. Její tělo ale návrat na jeviště nevydrželo a Anna K. vyčerpáním zkolabovala. „Moje tělo začalo znovu stávkovat,“ přiznává, že jí momentálně docházejí síly. Zároveň ale ujišťuje, že se pracovních plánů nevzdává.

„Byla úžasná, hrozně se jí to povedlo, dala do toho všechno,“ komentovali vystoupení Anny K. účastníci uzavřeného plesu v Obecním domě na konci minulého týdne. Zpěvaččino tělo ale nápor, stres a napětí nezvládlo. A opět se poddalo nemoci.

Anna, vlastním jménem Luciana Krecarová, se měla ve středu objevit na pražském křtu knihy o vlasech. Nakonec po Karlu Gottovi posílala jen omluvu a srdceryvný dopis. „Jde o omluvu Aničky K. Omlouvá se, ale její tělo dneska stávkuje, moc ji mrzí, že nemůže dorazit,“ hlásil Gott do mikrofonu. Součástí byl i dopis adresovaný osobní kadeřnici. Stálo v něm: „Teď si tvé ruce zase budou moci trochu odpočinout od mých vlasů. Ale už se moc těším, až mi zase někdy začnou růst a začnu k tobě opět chodit,“ citoval Gott, kterého dopis velmi dojal.

Stav Anny K. se nezlepšil ani v průběhu včerejšího dne. „V pondělí Anička opět podstoupila jednu z chemoterapií, pak jí obvykle bývá několik dnů špatně a necítí se dobře. Proto nebyla schopná dorazit na domluvenou akci,“ přiznala deníku Aha! její manažerka Petra Švejdarová. Podle ní se ale Anna pracovních plánů nevzdává. Pracuje na nové desce a na jaro má plný kalendář nasmlouvaných koncertů...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.