Karel Gott: Můj účes z módy nevyjde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Gott: Můj účes z módy nevyjde!

Karel Gott přečetl za asistence moderátora Vlasty Korce dopis od Anny K.
Karel Gott přečetl za asistence moderátora Vlasty Korce dopis od Anny K.

Nestárnoucí Český slavík Karel Gott (70) ví, že účes je pro celebritu nedílnou součástí image. A podle toho se chová.

Zpěvák se stal kmotrem knihy Petry Měchurové Vlasy, která představuje nejnovější trendy v oblasti kadeřnictví. Jeho účes je však po mnoho let stále stejný. Proč? Mistr se bojí, že by na něj mohli fanoušci kvůli novému účesu zapomenout.

„O vlasy se starám tak, aby to nebylo vidět,“ šokuje Gott. „Umyju je, nanesu tužidlo, vyfénuju a učešu tak, aby působily jako přirozeně a elegantně učesané,“ vysvětluje zpěvák. „Nechci je stylizovat do nějakého trendu, protože pak se stane, že když trend odejde, odejdu s ním,“ uzavírá. A podle odbornice je jeho účes nadčasový stejně jako hudba, takže se prý Gott nemusí ničeho obávat.

Křtít knihu měla také zpěvačka Anna K., boj s rakovinou ale plány zhatil, a tak zpěvačka pozdravy vzkázala alespoň prostřednictvím dopisu, který Karel Gott přednesl. Bližší informace o horšícím se zdravotním stavu Anny K. čtěte už v zítřejším tištěném deníku Aha!.

Foto Martin Hykl

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.