Vladimír Dlouhý po vážné operaci: Utekl z nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vladimír Dlouhý po vážné operaci: Utekl z nemocnice!

Praha, Všeobecná fakultní nemocnice - Středa 13.50
Praha, Všeobecná fakultní nemocnice - Středa 13.50 (Aha! – Pátek, Hykl, Kundrát)

Zdravotní stav herce Vladimíra Dlouhého (51), studenta Petra z pohádkového seriálu Arabela, se mění jako na běžícím pásu! Po těžké operaci, při níž mu odebrali půlku alkoholem a vředy poničeného žaludku, z nemocnice přes varování lékařů před časem odešel, v polovině ledna se do ní ale vrátil zpět! A včera, přímo před očima fotoreportérů deníku Aha!, z ní mizel opět. A s cigárem v puse! Lékaře z jeho destruktivního chování jímá hrůza – vždyť jej to může zabít!

„Vladimír Dlouhý je u nás střídavě hospitalizovaný již delší dobu. Leží na čtvrté interní klinice,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze Všeobecné fakultní nemocnice na pražském Karlově náměstí, kde se herec v gastroenterologickém centru rehabilituje po operaci žaludku.

V úterý kvůli Dlouhého hospitalizaci dokonce rušili představení v Divadle Bez zábradlí, v němž měl hrát s Jiřinou Jiráskovou.

„Mirek Dlouhý je v nemocnici. Byla bych ráda, kdyby to nebylo nic vážného,“ potvrdila deníku Aha! Jirásková s tím, že ještě 15. ledna spolu hráli a představení proběhlo v pořádku.

Ve středu, den po zrušeném představení, tedy chtěli reportéři Dlouhého v nemocnici navštívit, ale... Byl pryč! „Šel s manželkou na procházku, ale na noc se vrátí,“ tvrdily sestřičky. Herec se ten den na noc opravdu ještě vrátil, ale už včera, ve čtvrtek, »bral kramle« z nemocnice definitivně.

Vyzvedla jej jeho manželka Petra, která mu nesla věci, zatímco Vladimír si po pár krocích na svobodě hned zapálil. Na jeho popelavém obličeji bylo vidět, že úplně dobře mu není... A lékaři se děsí. „Kouření je jeden z jasných, i když ne hlavních rizikových faktorů podílejících se na vzniku žaludečních vředů. Pokud jsou již prokázány, nebo pacient dokonce podstoupil operaci, stojí kouření, nesprávná životospráva a alkohol za vznikem komplikací, které ho mohou ohrozit na životě,“ varoval interní lékař Aleš Váňa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.